Dominikaaa parašė:
O kokioje jus klinikoje? Mes NW punkcijos dieną sumokėjom 1583, bet čia įėjo ivf+icsi, spermatozoidų judrumo atstatymas ir dar man leidžiamų vaistų išrašė. Tai pavi…
Kaune NW pas Žurman. Ir man tik ivf
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDominikaaa parašė:
O kokioje jus klinikoje? Mes NW punkcijos dieną sumokėjom 1583, bet čia įėjo ivf+icsi, spermatozoidų judrumo atstatymas ir dar man leidžiamų vaistų išrašė. Tai pavi…
MelynasPaukstelis parašė:
Tai pakolkas jusu didieji gero dydzio, ir kaip supratau siandien jau ovitrele?
As tiesiog pamenu kai pas mane vienas buvo per didelis, nes bande auginti kitus ku…
Jo jau šiandien visas kokteilis vaistų, rytoj dar diphereline o poryt punkcija. Ko tai pradėjau labai stresuot dėl tų visų skaičių, gleivinė kaip suprantu irgi didesnė nei norėtųs (14mm jau) 😖
PinkV parašė:
Tai kad ne visai taip - už tuos 550€ saugos 2 metus, po to reiks mokėt norit laikyti dar užšaldytus embrioniukus, jei neklystu, minėjo apie 60€/mėn.
Na taip, saugojimas du metus nemokamas, veliau moki. Bet as sakau, kad pati uzsaldymo paslauga kainuoja, tai todel merginoms gal ir reik susimoket 😉
Dominikaaa parašė:
Kaip įdomu... o kam reikalingas judrumo atstatymas su icsi? Neaiškino gydytoja?
Ocean Ni parašė:
Kaip įdomu... o kam reikalingas judrumo atstatymas su icsi? Neaiškino gydytoja?
Sakė dėl to, kad tik keli procentai judrių C, ir gal pavyks išjudinti juos, lengviau bus atrinkti geriausius ir daugiau šansų kad vaisinsis, bet deja jau pranešė, kad nebuvo labai naudinga šį procedūra... Šiaip skaičiau kad judrumas su icsi nėra svarbus, tai nežinau kaip čia iš tikro..
Dominikaaa parašė:
Sakė dėl to, kad tik keli procentai judrių C, ir gal pavyks išjudinti juos, lengviau bus atrinkti geriausius ir daugiau šansų kad vaisinsis, bet deja jau pranešė, k…
O jums PICSI nesiūlė? Nes tai padeda atrinkti brandžius spermiukus, kas daugiau racijos su icsi. NW tikrai turi, bet ir G minėjo, kad Santarose irgi turi atsirasti.
Ocean Ni parašė:
O jums PICSI nesiūlė? Nes tai padeda atrinkti brandžius spermiukus, kas daugiau racijos su icsi. NW tikrai turi, bet ir G minėjo, kad Santarose irgi turi atsirasti.…
Ne, nesiūlė..
Nepazysti parašė:
Man gavosi tarp 1800 ir 1900, būtent po punkcijos. O po to reikejo primokėti už užšaldymą, tai viską surašė ir atsiuntė sąskaita.
Dominikaaa parašė:
Ne, nesiūlė..
Jei kada dar reiks turėkit omeny. Aišku linkiu, kad nereiktų. NW ir LV yra dar toks spermos brandumo testas, kuris labai panašus į picsi. Tai jei gauni silpnesnius rezultatus, picsi gali labai padėti pagerinti situaciją vaisinimosi. Spermiukus patalpina i tam tikra terpe, panasia i haliurona (jiems nekenksminga) ir ziuri ju reakcija. Pagal tai sperdzia, kurie brandus. Kitaip nrimanoma numanyti, nes vien morfologija visko nepasako. Ir didelis pliusas yra, kad tai jiems nekenkia. Nes pvz dnr fragmentacijos tyrima pasidaryti galima, bet spermiuku atrankai jo nepanaudosi, nes tyrimas jiems pakenkia.
Dominikaaa parašė:
Sakė dėl to, kad tik keli procentai judrių C, ir gal pavyks išjudinti juos, lengviau bus atrinkti geriausius ir daugiau šansų kad vaisinsis, bet deja jau pranešė, k…
O kiek siandien apsivaisino?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai