Dreamland parašė:
Jetau jau ir 22mm yra, o tad vaistas pristabdys Kad neovuliuotu?
O planuoja kelt svieziam?
Leidžiuosi kad neivyktų ov, vakare jau ovitrele 🙈 visgi planuojam jei viskas bus ok. Pirmiau reik sulaukt ar ką turėsim kelt🤦♀️
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDreamland parašė:
Leidžiuosi kad neivyktų ov, vakare jau ovitrele 🙈 visgi planuojam jei viskas bus ok. Pirmiau reik sulaukt ar ką turėsim kelt🤦♀️
Indriukas777 parašė:
Oj tikrai bus ka kelt!
Isci planuoja ar spres per punkcija?
Eisiu jau treciadieni ir as pirma karta savo foliu skaiciuot 🤞🏻🤞🏻
Indriukas777 parašė:
Sveikutės, na va trečiadienį punkcija. Mato vis dar tuos pačius 13, nors įdomus tas skaičiavimas kad dabar atvirkčiai gaunasi su folikulais kitoj kiaušidėj daugiau …
Ir man būdavo, kad skirdavosi šiek tiek, tai daugmaž ten visus suskaičiuoja. Po punkcijos žinosite jau tikrą rezultatą.
Dreamland parašė:
Bijau pameluoti, bet man liktais nuo 7 skatinimo dienos jau skyrė ryte leistis, kad neįvyktų ovuliacija. O paaugino man gerai juos keli jau buvo ir virš 22 ir 20. Man neskubėjo daryti punkcijos ir keli mažesni spėjo paaugti.
Dreamland parašė:
Oj tikrai bus ka kelt!
Isci planuoja ar spres per punkcija?
Labai tikiuosi, kraujo tyrimai puikūs tai manau jei viskas gerai kelsim 🤞🤞🤞 apie isci nieko nesakė tai matyt vėliau spręs😊 linkiu Jums sėkmės 🌺 aš tai kai balionas jau vaikštau, sunku kažkaip ypač vakarais
GiedreG parašė:
Taip matyt yra variantu, tik idomu gydytojos nuomone..![]()
Giedre, labai gaila del neigiamo, tiek daug vilciu dejo tie vaiduokliaujantys
Kadangi tavo atveju ispunktavo tik 2, tai manau sulaukus sekanciu mm (neskaiciuojant tu, kur dabar susirgsi), butu galima ir vel startuoti - daro didesne pertrauka, kai daug ispunktuoja, duoda laiko kiausidem sugrizti i "pradine" padeti
Kol lauksite naujo IVF, labai rekomenduoju pagerti vitaminus, skirtus vaisingumui gerinti, susikoncentruoti i sveikesne mityba, riboti kofeino suvartojima, jokio alkoholio, vyrui atsisakyti pirciu, ir zinoma - uzduoti klausima gydytojai, ka butu galimai daryti sekanti karta kitaip - kad butu geresni rezultatai. Linkiu sekmes tolimesniame kelyje!
aurriukas parašė:
Bijau pameluoti, bet man liktais nuo 7 skatinimo dienos jau skyrė ryte leistis, kad neįvyktų ovuliacija. O paaugino man gerai juos keli jau buvo ir virš 22 ir 20. M…
Viskas labai priklauso nuo bendro vaizdo - jei mato kad yra kokie 10 mazesnio dydzio, bet su potencialu pasivyti, o tik keli tinkami dabar jau (20mm ar virs) - tai jiems geriau, tuos kelis perauginti (su ovuliacija slopinancias vaistais) ir suteikti sansa didesniam kiekiui buti tinkamais
Pas mane irgi buvo 2 ar 3 jau tinkami punkcijai 7 stimulacijos diena, bet uz ju buvo didelis laukas kariu, kuriems dar truko tos keletos dieneliu, tai iskart paskyre ganirelix (slopinantys ovuliacija) ir dar kelias dienas paauginom
Dreamland parašė:
Nu gerai cia viskas, aisku visada norisi daugiau, bet tikrai cia ir su prastesnem spermogramom pastoja tiek naturaliai tiek su pagalba 👌
Vykstam spalio pradzioj i NW, ziuresim ka sakys 🫣
Nenytė parašė:
Na ką, esu po 2 FET. Kėlė 4 BB blastuką. Po pirmo FET su 4 AB nebuvo jokio kibimo, matysime,kaip seksis šįkart. Vienaip ar kitaip turėsime dar 8 bandymus...
Kartais negaliu patikėti, kaip tiek daug kai kurie turi 😔 kad nors pusę tiek turėti
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai