vivig parašė:
Man vakar buvo 7dpo. Visiskai baltas testukas..hcg paskirta rytoj, tai jau siandien nesitestavau. Nuojauta nekokia.. beeet reikia islaukti hcg rezultatu ir visk…
Taip reikia islaukti. Aisku smagu kai anksti rodo..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįvivig parašė:
Man vakar buvo 7dpo. Visiskai baltas testukas..hcg paskirta rytoj, tai jau siandien nesitestavau. Nuojauta nekokia.. beeet reikia islaukti hcg rezultatu ir visk…
Taip reikia islaukti. Aisku smagu kai anksti rodo..
Indriukas777 parašė:
Aha įdomu koks prg, mano vakar 330, nemačius tokių skaičių buvau 🤭🤭
Labai geri! Pas mane buvo 386. Matyt labai gerai savinasi vaistai progesteronas
Inanana parašė:
Labai geri! Pas mane buvo 386. Matyt labai gerai savinasi vaistai progesteronas![]()
Svarbu padėtų 🤞💥
Pabandom parašė:
Toks ne tiesiogiai su IVF, bet aktualus man kaip niekad - ar kuriai nors laparoskopijos metu buvo 'atblokuojami' kiaušintakiai? Ar buvo iš to naudos? Rekomendavo/ne…
Jums prigimtinai ar dėl endometriozes? Mano endo buvo apraizgius kiaušintakius, juos atstatė, bandėm natūraliai ir per tą laiką vėl užsikimšo, todėl gali reikėt antros laparoskopijos 🥲
GiedreG parašė:
Prg seket? 😊
Taip sekam kas antra diena, naudoju 2 ovules ryte ir dvi vakare ir lubion ryte ir vakare.
Kkkkkkk parašė:
Sveikos!
Gal turite panasiu istoriju 🫠
Mano vaikas iš vieno blastuko. Bet dar kėlė ir 2x3 dienų. Tai gal daugiau šansų buvo, bet užtenka vieno sėkmei kartais tikrai
Indriukas777 parašė:
Aha įdomu koks prg, mano vakar 330, nemačius tokių skaičių buvau 🤭🤭
PGR vakar buvo 124
vivig parašė:
Aš jau irgi nesitestuosiu, lauksiu hcg. 🙂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai