Korniuke parašė:
Gal kas lankotes pas Daina Visockienę? Kokia nuomonė apie ją? Arba aplamai Medicijos klinikoje Kaune?
Daina yra mano gydytoja. Su ja ir ivf turiu antrąjį sūnų iš pirmo karto. Šiuo metu ruošiuosi antram ivf taip pat pas ją.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįKorniuke parašė:
Gal kas lankotes pas Daina Visockienę? Kokia nuomonė apie ją? Arba aplamai Medicijos klinikoje Kaune?
Daina yra mano gydytoja. Su ja ir ivf turiu antrąjį sūnų iš pirmo karto. Šiuo metu ruošiuosi antram ivf taip pat pas ją.
Havva parašė:
O Jūs lankėtės Medicijos klinikoje? Planuojam RMC pakeisti į kitą kliniką Kaune. Gal turit pasiūlymų? Kiek kainavo nekompensuojamas?
Korniuke parašė:
O Jūs lankėtės Medicijos klinikoje? Planuojam RMC pakeisti į kitą kliniką Kaune. Gal turit pasiūlymų? Kiek kainavo nekompensuojamas?
Na mano pirmas ivf buvo prieš 5 metus. Tai už kompensuojama mokėjom apie 1200. Dabar panašu reikės keliais šimtais daugiau.
Medicijos klinikos dar tuo kaip tokios nebuvo,bet čia yra vaisingumo klinikas tiesiog kita lokacija ir kitas pavadinimas. Anksčiau tai buvo vaisingumo klinika kurioje ir buvo mano pirmasis ivf.
Korniuke parašė:
Northway pas Zurman
Havva parašė:
Na mano pirmas ivf buvo prieš 5 metus. Tai už kompensuojama mokėjom apie 1200. Dabar panašu reikės keliais šimtais daugiau.
Negirdėtas ir man pavadinimas, vis Facebook meta reklamas, tai galvojam ar ten bandyt ar nw
Korniuke parašė:
Negirdėtas ir man pavadinimas, vis Facebook meta reklamas, tai galvojam ar ten bandyt ar nw
Na " vaisingumo klinika" tikrai jau n metu veikianti įstaiga. Tik šiuo metu pakeitusi pavadinimą į "medicija".
Tik jūs pati galite nuspręsti pas ką jums lankytis. Prieš 5 metus ėjau iš forumo komentarų apie ją. Dabar einu pas ją,nes mano pirmasis ivf buvo sėkmingas. Nesinori ir keisti.
Havva parašė:
Gal kas žinosite. Jeigu esu peršalus,bet covido ir gripo testai neigiami. Ar pradės stimuliacija?
Nemanau, geriau pasveikti
Havva parašė:
Na " vaisingumo klinika" tikrai jau n metu veikianti įstaiga. Tik šiuo metu pakeitusi pavadinimą į "medicija".
Supratau, bandysim gal laimę ten, nes RMC buvo nesėkmingi 4 kėlimai.
Korniuke parašė:
Supratau, bandysim gal laimę ten, nes RMC buvo nesėkmingi 4 kėlimai.![]()
Mums taip pat buvo 4 nesėkmingi kėlimai RMC 😔
Teisingą sprendimą priėmėt nebęsdama kelionės ten.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai