Leila36 parašė:
Pas Mockeviciene, nors nezinau, noreciau pas kazka kita, bet nesugalvoju pas ka ir nera vietu 😀
labai siulau keisti gydytoja
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLeila36 parašė:
Pas Mockeviciene, nors nezinau, noreciau pas kazka kita, bet nesugalvoju pas ka ir nera vietu 😀
Florencia parašė:
pritariu as kazkaip nelabai apie ja girdejau atsiliepimu.
Wagamama parašė:
Už ką vėliava? 🤣 ar tik ne įtikėjusiai farmacijos atstovei nepatiko skaityt tokias "nesąmones"? 😆
Siap net lb idomu kaip atrodo jusu meniu 😇..nedekit tik veleveliu🤣..tiesiog manau kad tikrai uzdegimams organizme mazinti mityba yra svarbi, kas tiesiogiai siejasi su vaisingumu.
GiedreG parašė:
Laba man pasirodo si men be ovuliacijos gyvent :). Paskirti vaistai ja slopins..zodz menuo be jokiu testu..bus keista :D..bet gal ir gerai, pailses ir mano kiauside…
O man G sake nieko negert tik foli, vyrui irgi. Tada pasikartot tyrimus ir sausi pabraizymui ateit. Labai aiskiai ir konkreciai viska, sake arba pasitiket juo arba eit kitur 🫣 plana numato su rekovelle ir menopur, na tai ziuresim. Per abi kiausides apie 17 folikulu suskaiciavo siuo metu. Sausio viduryje su nauju ciklu statuosim jei viskas ok 🤞
September7 parašė:
O man G sake nieko negert tik foli, vyrui irgi. Tada pasikartot tyrimus ir sausi pabraizymui ateit. Labai aiskiai ir konkreciai viska, sake arba pasitiket juo arba …
kiek foliu! Tikrai turi pasisekti! Ar cia kitoks protokolas nei pries tai tureti?
September7 parašė:
O man G sake nieko negert tik foli, vyrui irgi. Tada pasikartot tyrimus ir sausi pabraizymui ateit. Labai aiskiai ir konkreciai viska, sake arba pasitiket juo arba …
Vizitas 43 su echoskopu?
santarose
Inanana parašė:
Vizitas 43 su echoskopu?santarose
114 konsultacija + echoskopas
GiedreG parašė:
kiek foliu! Tikrai turi pasisekti! Ar cia kitoks protokolas nei pries tai tureti?
Kiti vaistai, esu tik su ovaleap, meriofert ir luveris turejus, sakiau kad V siule treciam kartui slopint kiausides ir tik tada pradet, tai jam nepatiko šitai 🫣
September7 parašė:
Kiti vaistai, esu tik su ovaleap, meriofert ir luveris turejus, sakiau kad V siule treciam kartui slopint kiausides ir tik tada pradet, tai jam nepatiko šitai 🫣
Man daba ta padare...klausiau ar slopins tos tabl...sake ne..pasiskaiciau ziuriu kad taip...ech...kaip zinot kur tas teisingas budas 🥺 gal G sake kodel negerai pries tai slopinti?
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai