September7 parašė:
Ar tada liko ka šaldyti?
Ne. Mums neliko nei 1, nei antram. Vienas užauga iki 5d. Dabar po trečio nekėlė nieko šviežiam, tai turim užšaldytą 1 3aa ir 2 prastesnius.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Ar tada liko ka šaldyti?
Ne. Mums neliko nei 1, nei antram. Vienas užauga iki 5d. Dabar po trečio nekėlė nieko šviežiam, tai turim užšaldytą 1 3aa ir 2 prastesnius.
September7 parašė:
G Santarose
Priminkit, kokia jūsų istorija ir amžius? Nes man tai atmetė kritiškai. :))))
Minčių_galia parašė:
Uoj ne -Santarose nėra atskiros palatos - prabundi ant tos pačios kėdės, kažkiek paguli nuėjęs ant lovos, apsirengi ir koridoriuje tada lauki rezultatų. Ten taip gr…
Man vien pagalvojus vemt norisi. Pradedant nuo to, kad kai persirenginėjau nebuvo durys užrakintos, daktarė be jokio subtilumo jas atlapojo, o aš stoviu be triusikų, baigiant tuo, jog niekam nebuvo įdomu, kad man beprotiškai skauda, o pačiai pasakius apie tai nepatenkinti buvo.
September7 parašė:
Santarose yra atskira vieta kur daro punkcijas ir kelimus, salia kambariukas su lova persirengimui ir pagulejimui po narkozes. Man buvo labai salta ta uzklojo dar p…
Nu tai jum pasisekė. Maniškėm buvo vienodai, žvengė apie kačių ir pelių video facebooke. :)))
Ameli parašė:
Dalinuosi galutinėmis naujienomis😭
Echh, galiu tik palinkėti ramybės viduje kuo greičiau. 😔🧡
Inanana parašė:
Laukimas zudo. Kaip jums vaigauskaite? Nw lankotes? O kokios pas vyra bedos?
Oligoastenoteratospermija. Pas mane viskas ok, arba nieko nerado. Per pirma ivf daryti 2 fet, abu sekmingi. Per 2 ivf irgi 2 fet daryti abu nesekmingi. Norejau del uzdegimo tirtis, kazkaip V gal tris kartus visos konsultacijos metu pakartojo, kad amzius jau ir embrionu kokybe gali but prasta (tarp 1 ir 2 ivf skirtumas kokie 2-3 metai). Tas turbut ir nuvyle, nes jei butume rade kokia priezasti, butu aisku, kodel nepavyko. Man neuzilgo 40. Apie amziu niekada niekas iki siol nera nei zodeliu uzsimines, nei nestumo, nei gimdymo metu ar pan 🙈😀 netiketai tapau sena 🤣
Leila36 parašė:
Oligoastenoteratospermija. Pas mane viskas ok, arba nieko nerado. Per pirma ivf daryti 2 fet, abu sekmingi. Per 2 ivf irgi 2 fet daryti abu nesekmingi. Norejau del …
Dar pridesiu, kad mano amh apie 1. Bet tiek pirmo tiek antro ivf metu, tiek dabar konsultacijoj mato apie 12-15 folikulu. Atsimenu antro ivf metu embriologe skambino, sake apsivaisino 10. Iki 5 dienu isgyveno 3, juos sudejo i 2 siaudelius. Tai jei vaisinasi ir tiek isgyvena, klausimas kodel gimdoje neisgyvena 🤔 masciau apie latvija ir pgta, bet mano atveju net neverta, optimaliau tuos kelis fet pasidaryti.
Leila36 parašė:
Oligoastenoteratospermija. Pas mane viskas ok, arba nieko nerado. Per pirma ivf daryti 2 fet, abu sekmingi. Per 2 ivf irgi 2 fet daryti abu nesekmingi. Norejau del …
Ne sena o jauna
bet del embrionu kokybe turejo omeny. Na bet zinot smagu kad fet sekmingu. O del vyro tai as nezinau ar laukti trys men dar. Tuo labiau jei jums ir vel fet bus dar nusitemps laikas
Ameli parašė:
Liūdna ir gaila labai, užjaučiu 😭❤️
Bet jūsų planas B ir visko planavimas greitai liūdesį išblaškys. Nieko kito nelieka, tik kaip kareiviui susikaupti ir daryti kas reikia, be didelių jausmų ir interpretavimų 😏
Jums tikrai pavyks! 🤞
Wagamama parašė:
Liūdna ir gaila labai, užjaučiu 😭❤️
Bet jūsų planas B ir visko planavimas greitai liūdesį išblaškys. Nieko kito neliek…
Ar jus kartojote hcg? 😊
Inanana parašė:
Ne sena o jaunabet del embrionu kokybe turejo omeny. Na bet zinot smagu kad fet sekmingu. O del vyro tai as nezinau ar laukti trys men dar. Tuo labiau jei jums i…
Tai va ir neapsirendziu del to laukimo, gal tikrai pagerintu kokybe ir embrionu kokybe geresne butu 🤷🏼♀️ bet nuo balandzio-geguzes man darbe prasides visko daug, kur daug bus reikalu streso ir pan. Norejau iki to laiko but uzbaigus IVF reikalus. Aisku, as planuoju, o gaunasi kaip gaunasi 🙂 beje, dar ziurejau spremogramos rodiklius, tai pries pirma ivf jie buvo zymiai prastesni nei pries antra. O vat antras nesekmingas. Tai mane labiausiai ir kankina klausimas kodel 🤔 keista kad V nesiule nieko daugiau tirtis, tas labiausiai ir neramina turbut.
Vasara93 parašė:
Ar jus kartojote hcg? 😊
Kartojau pirmadienį, buvo 944, dabar jau lauksiu echo, vasario 18d
Ameli parašė:
Laikykites, zinau ta slykstu jausma. Isliudekit, bet neuzsibukit toje busenoje, nauji planai pades atsigauti 🫂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai