waiwa1401 parašė:
Nu jau tikrai galetu jums paleisti tu ampuliu, idomu kodel tempia ir duoda vis tabletes🤔
Jau lašina ampulę. Sako jei viskas ok nuo rytojaus po 2 lašins.
waiwa1401 parašė:
Nu jau tikrai galetu jums paleisti tu ampuliu, idomu kodel tempia ir duoda vis tabletes🤔
Jau lašina ampulę. Sako jei viskas ok nuo rytojaus po 2 lašins.
Inesa Ines parašė:
Sveikos merginoskaip Jums skausmas Nugaros dalyje ? Bei dubuo ? . Kuo toliau tuo labiau dubeni skauda... Nakti sunku i tuoleta atsikelti... Jei daugiau pavaiks…
O man kažkaip įdomiai, nėštumo pradžioje buvo tokie skausmai, kad ojoj, o po to vis lengvėjo lengvėjo antrame trimeste. Dabar būna užeina klubo kokio skausmas ar nugaros apačios, bet jau net nekreioiu dėmesio, nes palyginus su tuo kas buvo, tai dabar čia niekis iš vis 🙂 Ankščiau jeigu plaudavausi galvą pasilenkus virš vonios arba siurbdavau laiotus susilenkus ir dar laikydama nelengva siurblį, tai visą vakarą kentėdavau pasėkmes, o dabar kaip niekur nieko 🙃 Nežinau ar apsiprato organizmas ar čia sportas padėjo, nes pratimus nugarai ir sėdmenims nuo pirmo trimestro darau, kai jau skausmas buvo toks, kad paeiti būdavo sunku, tada pratimus darydavau du kartus per dieną, dabar jau kas antrą padarau, jeigu randu laiko 🙈
Mig.. parašė:
Įdomiai.mano pulsas 60-70 būna spaudimas 113-60.Naktį 120-70 ir pulsą 80 Tai ne kažką pakila. Bet tas dusulys užeina ir tiek .šiandien lašina geležį.Kaip baisiai …
O kokie šalutiniai? Man tai nieko nesakė apie šalutinius, po gimdymo kitą dieną 5 ampules vienu kartu iš kart suvarė 😄 Bet jokių šalutinių nebuvo, kaip tik savijauta pagerėjo, akyse šviesiau pasidarė 🙂
Inesa Ines parašė:
Sveikos merginoskaip Jums skausmas Nugaros dalyje ? Bei dubuo ? . Kuo toliau tuo labiau dubeni skauda... Nakti sunku i tuoleta atsikelti... Jei daugiau pavaiks…
Man taip pat skauda kai reik naktį keltis. Va vakar nemažai namuose pasitvarkiau tai vos ėjau vakare jau ir naktį sunku buvo verstis ir iš lovos lipt.
Kisulita parašė:
O man kažkaip įdomiai, nėštumo pradžioje buvo tokie skausmai, kad ojoj, o po to vis lengvėjo lengvėjo antrame trimeste. Dabar būna užeina klubo kokio skausmas ar nu…
Kokia jus laiminga 😳 man pradzia isvis buvo easy, jokiu pykinimu, vemimu, blogumu, tik labai anksti luzdavau vakare, bet birzelio gale kai prasidejo, tai toliau ir linksminuosi su visais skausmais, tempimais ir pan... Va siandien ziauriai tempia, skauda, klyna irgi pradejo skaudenti, pradejau i baseina vaikscioti, bet vistiek po fizinio kruvio kita diena is lovos ridenuosi 🤦🏻♀️ Gydytoja sake tik dauges skausmeliu, nieko nepakeisi
Buvau siandien echo klinikose del gestacinio, tai bent lyti suzinojau 😃 mergina turesim. 😁 Bet per mazo svorio grazuole, tai papildomai dar echo paskyre, kad stebet kaip auga 🙈🙈 tai po poros savaiciu vel i klinikas eisiu, dar ziures. Dabar ilga laika neturejau echo, tai dabar busiu po padidinamu stiklu 🤷♀️😂
Agnė_LTU parašė:
Buvau siandien echo klinikose del gestacinio, tai bent lyti suzinojau 😃 mergina turesim. 😁 Bet per mazo svorio grazuole, tai papildomai dar echo paskyre, kad stebet…
Labai idomu koks svoris?
Agnė_LTU parašė:
Buvau siandien echo klinikose del gestacinio, tai bent lyti suzinojau 😃 mergina turesim. 😁 Bet per mazo svorio grazuole, tai papildomai dar echo paskyre, kad stebet…
Kokio svorio mergina? Ir kiek jums dabar laiko?😊
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai