2024.06.13 07:51 (prieš 1 m.)
Ashes parašė:
Gal zinot, vakare bei nakti saremiai man buvo kas 30-40 min, tada buvo ir ilgesne pertrauka, is ryto kas 20 min iki pietu taip kartojosi, dabar nuo pietu kas 10 min…
Po vidurnakcio gime mano mergaite 🥰 Apie 8 vakare vakar nuvaziavau i ligonine, buvo 4 cm prasivere ir tikrinimo metu vandenys nubego. Saremiai po vandenu nubegimo buvo tragedija kokie skausmingi, nenorejau epiduro bet sakau imu nes nebegaliu kesti. Epidurui reikejo ramiai issedeti buvo labai sunku kai saremiai kas 1-2 min stiprus; personalas nekantrus, nesupratingas pasirode, bet suprantu jiems atsibode jau matyt visa sita, nu bet kazkaip pavyko, epiduras kaip koks stebuklas man pasirode, visai nieko nebejutau, kaklelis veresi labai sparciai, tai neuzilgo ir isstumiau nejusdama nieko. Vaikuti tirs nes buvo pagal juos jau labai seniai zali vandenys ir virkstele uzsisukusi todel kad ir po termino mergaite iki 3 kg tik ir kitka kas turetu but kitaip. Sake labai jau mazyte…ir neleido del to odos kontakto ir zindymo turet. Tikiuosi viskas bus gerai ar bent pagydoma...ir man buvo besimtome bakteriurija kurios per visa nestuma daugybe tableciu antibiotiku neisgyde, dar leido i vena kai pagulde i gimdykla, sako matyt del tos mano infekcijos ir vaikuciui negerai. Be to neplysau ir nekirpo.