deimantenei parašė:
Mes jau esame "atsistoję" į eilę darželiuoseį vieną nuo kitų metų rugsėjo, į kitą nuo 2026m rugsėjo.
Mums 1.5 metai sueina Sausio mėn, tai priims kažin nuo sausio? Ar rašyt nuo Rugsėjo nors vaikui tuo metu bus tik virš metų
deimantenei parašė:
Mes jau esame "atsistoję" į eilę darželiuoseį vieną nuo kitų metų rugsėjo, į kitą nuo 2026m rugsėjo.
Mums 1.5 metai sueina Sausio mėn, tai priims kažin nuo sausio? Ar rašyt nuo Rugsėjo nors vaikui tuo metu bus tik virš metų
Amanda parašė:
Jei negaus darzelio nuo metų, tai kiek girdejau, pretenduojama į atsilaisvinusias vietas kitais mėnesiais
pvz jei kas atsisako vietos aeba šiaip laisvų yra. Bwt gal ir klystu. Pagrindines grupes tai nuo rugsėjo
Rere parašė:
Jei negaus darzelio nuo metų, tai kiek girdejau, pretenduojama į atsilaisvinusias vietas kitais mėnesiaispvz jei kas atsisako vietos aeba šiaip laisvų yra. Bwt …
Bandykit pasiskambint į darželį, pasikalbėt ar artėjant datai per atvirų durų dienas nueit, pasišnekėt. Nes mūsiškiui kitų metų rugsėjį tik 1.3m bus, tai matysim, gal priims pasipratinimui ir jau nuo 1.5m pilnu etatu leist į darželį
Futura13 parašė:
Sveikos, sakykite kiek laiko užtrunka migdymas naktiniam miegui?
Kokiais metodais, jei galima taip pasakyti, migdot?
Manoji užmiega valgydama.. 22 valandą einam ruoštis miegoti.. na tai apie 24 valandą užmiega. Man tegu žinda tą valandą, svarbu nereikia migdyti nešiojant.. aš tuo tarpu pasnaudžiu.. jei LB atsibosta telefone pasiskaitau kažką 🙈
Futura13 parašė:
Labas
labai aktualus klausimas ir man. Mes apie 22 val.pradedam valgyti ir anksčiau bežįsdama užmigdavo, bet pastaruoju metu taip nebesigauna, tai po žindymo dar būna nešiojama, supuojama, vėl maitinama, supuojama.. pagal aplinkybes. Ir tada po kokių 2-3 val.užmiega. Taip ir vargstame..
Futura13 parašė:
Laba, mes irgi 22val jau pradedam ruoštis miegui. Maniškis maitinamas mišinuku tai mums gal kiek kitaip, bet aš įsivedžiau tarsi tokį ritualą: pakeičiu pampį, perrengiu, kambaryje būna prietema ir įsijungiam baltą triukšmą. Jei nebūna labai pervargęs, bevalgydamas užmiega maždaug per pusvalandį, kartais užtrunka ilgiau, bet nešiot nereikia. Rankose užmiega, perkeliam į lovytę ir viskas
Saule2021 parašė:
Manoji užmiega valgydama.. 22 valandą einam ruoštis miegoti.. na tai apie 24 valandą užmiega. Man tegu žinda tą valandą, svarbu nereikia migdyti nešiojant.. aš tuo …
Deimante0202 parašė:
Labaslabai aktualus klausimas ir man. Mes apie 22 val.pradedam valgyti ir anksčiau bežįsdama užmigdavo, bet pastaruoju metu taip nebesigauna, tai po žindymo dar…
Aš irgi 22 val. pradedu migdymo procesą... pavalgo iš krūties, pasupuoju, panešioju, tada nori krūties kaip soskės... bet užmiega po gerų 2 valandų.. valgant, jei ir užsnūsta, tai ne tam ilgam miegui...nubunda po 10 min. 🙈 mano mažytė, kai valgo, tai greit pavalgo... 10-15 min., bet va kaip soskę čiulpti spenelį galėtų, kad ir 2 valandas.
deimantenei parašė:
Laba, mes irgi 22val jau pradedam ruoštis miegui. Maniškis maitinamas mišinuku tai mums gal kiek kitaip, bet aš įsivedžiau tarsi tokį ritualą: pakeičiu pampį, perre…
Oi, skamba gerai. 🤗
Kokį baltą triukšmą naudojate? Telefone ar turite aparačiuką?
Futura13 parašė:
Aš irgi 22 val. pradedu migdymo procesą... pavalgo iš krūties, pasupuoju, panešioju, tada nori krūties kaip soskės... bet užmiega po gerų 2 valandų.. valgant, jei i…
Spotify radau playlista "White noise baby sleep" tai per kolonėlę paleidžiam tyliai, kol kas užtenka. Per augimo šuolį buvo sudėtingiau, bet vis tiek tą ritualą ir tvarką išlaikau, kad formuotųsi šioks toks įprotis
taip pat net jeigu ir miegantį atsinešu į miegamąjį - pakeičiu pampį, perrengiu - dažniausiai net nepabunda tai belieka tik į lovytę paguldyt
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai