malisk1 parašė:
O kada jums sakė pasitikrinti dabar?
Po pusės metų, bet įtariu tiek neišlauksiu.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįmalisk1 parašė:
O kada jums sakė pasitikrinti dabar?
Po pusės metų, bet įtariu tiek neišlauksiu.
SVACEJA parašė:
Sveiki, ar reikia specialiai, ka nors neštis po operacijos?
Ne. Turekit vandenuko pagurksnoti. As dar nesiausi iklota didesni, bet iskart po op neprireike.
Buks parašė:
Ne. Turekit vandenuko pagurksnoti. As dar nesiausi iklota didesni, bet iskart po op neprireike.
Ar labai skaudėjo po operacijos?
SVACEJA parašė:
Ar labai skaudėjo po operacijos?
Žinokit visai neskauda, tikrai nesijaudinkite. ❤️ Svarbiausia saugokite save pooperaciniu laikotarpiu. Operacijos dieną nesėskite pilnai ( stenkitės lengvai ant pusės "dupcės", kelias savaites nieko nekelkite sunkaus, nesilenkite, kad gijimas būtų kuo greitesnis ir kuo sklandesnis. Būkite šį laikotarpį sau pirmoje vietoje ir džiaukitės, kad laiku užkertat kelią ligai.
Labas! Man konizacija buvo atlikta kovo 19 d. Pirmos mėnesinės turėjo būti balandžio 1 d. Galvojau, kad buvo, nes tuo metu kraujavau. Bet kitos mano mėnesinės turėjo pasirodyti balandžio 25 d. (trumpas ciklas), bet iki šiol nėra, nors turėtų prasidėti dar vienoa. Nėštumo testai neigiami. Ar gali būti konizacijos pasekmė? Girdėjau, kad vėluoti gali, bet tiek ilgai. Kaip jūsų ciklai po konizacijos? Mano gydytoja šiuo metu atostogauja...
Tptp parašė:
Sveikos.
Buvo diagnozuota CIN3, lapkričio 28d. Kaune padaryta konizacija. Pirmąją savaitę v…
Sveikos, rašau praėjus beveik 6mėn. po operacijos. Ir ką galiu pasakyti... pirmuosius 2,5 menesius buvo nuolatinis kraujavimas, tiesiog psichologiškai jau buvau išsekusi nuo tų įklotų keitimo, bet tas kraujavimas nebuvo toks gausus, kad reikėtų vėl kreiptis i daktarus. Ilgai skaičiau forumuose kas galėtų pagelbėti. Ir radau 🙏 CERVIRON makšties ovulės, prireike vienos vienintelės žvakutės, ir kitą dieną visi kraujavimai sustojo 🥳 tik patariu įsidėti žvakutę naktį, ir butinai miegoti su iklotu, nes apatatinis trikotažas nusidažė negrižtamai 🤭
Sveikos, gal kas iš čia esančių, turėjote gimdos kaklelio konizacijas, ir kaklelis nesivėria? Visa savaite vaikštau į stacionarą, tikrina ,man 40+3d bet nejuda..gydytojai kategoriški prieš cp mūsų mieste ir spėju skatins, ryt sprendimą pasakys. Kažkaip bijau to skatinimo kaip yra kaklelis randuotas du kartus operuotas. Klausimas, kažkurią skatino tokioje situacijoje? Kaip praėjo? Galvoju atsisakyti bandyt ir reikalauti cp...
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai