Buks parašė:
Šiaip jokio požymio uždegimo nėra. Pasidariau cintec.
Aš tai vargau kelis mėnesius su pienlige, ir dabar kai dariausi citoliginį, jautėsi biški perštėjimas, bet ginė nieko nesakė... laukiu atsakymo PAP, tai labai kažkaip pergyvenu
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįBuks parašė:
Aš tai vargau kelis mėnesius su pienlige, ir dabar kai dariausi citoliginį, jautėsi biški perštėjimas, bet ginė nieko nesakė... laukiu atsakymo PAP, tai labai kažkaip pergyvenu
malisk1 parašė:
Aš tai vargau kelis mėnesius su pienlige, ir dabar kai dariausi citoliginį, jautėsi biški perštėjimas, bet ginė nieko nesakė... laukiu atsakymo PAP, tai labai kažka…
Kiek laiko po konizacijos pas Jus?
Buks parašė:
Kiek laiko po konizacijos pas Jus?
Birželio mėnesį buvo daryta, lapkritį kartojau PAP, buvo be pakitimų.
O sakykite gal žinot kaip Šiauliuose Andrius Simavičius ar atlieka konizacija? Nes nesuprantu visur kiek skaitau lyg ir atlieka, paskambinau šiandien prisiregistruoti į MVK registratūra pasakė kad Andrius Simavičius neatlieka tokios operacijos. Jei kreipčiaus pas jį privačiai kažin kaip būtų?
Buks parašė:
O ką cintec parodė jums? Žpv rado? Man parėjo atsakymas kad ascus ir kad gali būti lsil
malisk1 parašė:
O ką cintec parodė jums? Žpv rado? Man parėjo atsakymas kad ascus ir kad gali būti lsil
ŽPV nerado, bet jo nebuvo ir visus metus, nes tikrinausi kas 3 mėn. Cintec neigiamas. Gydytoja pasakė, kad ŽPV tikrinamės 14 pavojingiausių, bet jų yra žymiai daugiau ir jie gali sukelti pakitimus. Jų išsitirti galimybės nėra (taip atsakė gydytoja, kai paklausiau). Kol kas liepė tiesiog laukti, tai tokios ir nuotaikos, nei šis nei tas.. Aišku ačiū Dievui, kad bent ŽPV nerado ir tas Cintec neparodė nieko blogo..
Buks parašė:
ŽPV nerado, bet jo nebuvo ir visus metus, nes tikrinausi kas 3 mėn. Cintec neigiamas. Gydytoja pasakė, kad ŽPV tikrinamės 14 pavojingiausių, bet jų yra žymiai daugi…
Tai tas ir svarbiausia 🙏 aš skaičiai kad ascus ir lsil gali įtakoti ir hormonai, tuo metu buvęs uždegimas. O aš kaip tik prieš tyrimą pilnai nutraukiau maitinimą, aišku tiek ir temaitinau, naktimis jei porą kartų patraukdavo, bet vistiek, plius, buvau tik tik po pienligės, bet jautėsi dar perštėjimas, tai taip naiviai tikiuosi kad tai ir įtakojo. Bet kadangi man dažnai labai jau "sekasi", nenustebsiu jei ras žpv, o cintec bus teigiamas. Nu vnž...
malisk1 parašė:
Tai tas ir svarbiausia 🙏 aš skaičiai kad ascus ir lsil gali įtakoti ir hormonai, tuo metu buvęs uždegimas. O aš kaip tik prieš tyrimą pilnai nutraukiau maitinimą, a…
Tikėkimės, kad ir Jums nieko neras, ir ramiai lauksime sekančio patikrinimo!❤️ Praeitais metais visą šitą ceremoniją praėjom, tai tikiuos nereikės kartot.🤩
Buks parašė:
Tikėkimės, kad ir Jums nieko neras, ir ramiai lauksime sekančio patikrinimo!❤️ Praeitais metais visą šitą ceremoniją praėjom, tai tikiuos nereikės kartot.🤩…
Labai tikiuosi ir aš... taip norisi ramiai gyventi, bet vis kažkas turi išlįsti...
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai