StebuklingaŽaluma parašė:
po tokio ilgo nevaisingumo kelio, dar pačiai sunku patikėti, kad aš turiu vaiką
Jau buvo pradėję atrodyti, kad pasiseka daugumai, tik ne man :z…
Sveikinimai! Ramiu nakteliu
Ikvepiate ir kitas nepasiduoti
Sveikinimai! Ramiu nakteliu
Ikvepiate ir kitas nepasiduoti
Dreamland parašė:
Tai raso va jum 80 unk lasteliu.
Nieko nekomentavo Marina?
Pakartotinai jos klausiau, tai parašė CD56 normal range is 150-300 cells.
Nesitikėjau tokio rezultato turint Hashimoto sindromą. Reik dar kraują išsitirt įdomumo dėlei ir žiūrėt ką toliau. Prie mažesnių gimdos uNK tok PRP? Gal kas tokius pat turėjo rezultatus?
Meshka parašė:
Sveikinimai sulaukus issvajoto leliuko!![]()
![]()
Kaip Jums sekasi?![]()
![]()
Visokių ir naktų, ir dienų būna, sunkokas pooperacinis man laikotarpis pasitaikė, bet viskas išgyvenama ir net atrodo, nepadoru būtų skųstis tokiais nepatogumais, kai link to taip ilgai buvo eita
LaMona parašė:
Sveikinimai! Labai džiaugiuosi už Jūsų šeimą! Ir visas kitas šeimas, kurioms po ilgo laiko pavyko! Iš to, ką gyvenime esu patyrusi, sunkiausia yra negalėjimas pasto…
Taip, visiškai esate teisi, tikrai beviltiškumas apimdavo vis dažniau, kai nebežinai, ar čia stengtis verta, ar jau viskas veltui nueis kaip visad...
Paskutinius 6 metus pavadinčiau "atidėto gyvenimo laikotarpiu", nes jau tiek išsekino toks gyvenimas nuolatinio laukimo rėžime ir nesėkmėse... Gaila to laiko ir net savęs gaila, kad tas nevaisingumas nusinešė tokius gražius jaunystės metus.
Kiek daug čia sveikinimų ir gražių žodžių sulaukiau iš Jūsų visų, merginos
Apkabinu visas ir kiekvieną
Buvome,esame ir būsime kaip sako - vienoje valtyje, vienos esame praėjusios šį sunkų kelią, kitos pusiaukelėje, o yra, kam ir prieš akis dar daug.
Labai džiaugiuosi atradusi šią nuostabią, palaikančią bendruomenę ir jaučiu, kad negaliu nustoti sekti forumo temučių, nes vis labai rūpi, kaip kitoms sekasi, o kartais ir norisi pasidalinti patirtimi, kuri gali pagelbėti
Nuosirdus sveikinimai jums
Vasara93 parašė:
Nuosirdus sveikinimai jums![]()
![]()
Dėkoju. Nuoširdžiai linkiu Jums ir visoms, kas trokšta, sulaukti šitokio džiaugsmo
Visokių ir naktų, ir dienų būna, sunkokas pooperacinis man laikotarpis pasitaikė, bet viskas išgyvenama ir net atrodo, nepadoru būtų skųstis tokiais nepatogumais, k…
Sveikinimai
aukit sveiki
Labai labai dėl jūsų džiaugiuosi ❤️🥰 Aukite sveiki ir laimingi 🌸🙏 Pagaliau Dievas ir jus apdovanojo ir mažylis pasirinko jūsų šeimą 🙏
Ir aš vis dar negaliu patikėti, kad turiu vaiką, nors jam jau 7.5 mėn., o kad esu mama niekaip negaliu suvokti, apie tai svajojau jau 19 metų, bandėme pastoti 5m. Tikrai, nevaisingumas paveikia tiek psichiką, tiek darbą, tiek karjeros augimą, tiek finansus, santykius ir mane asmeniškai nuvedė į depresiją. Džiugu, kad pavyko, viskas pasikeitė ir eina gėryn🙏
Delfiukė parašė:
Sveikinimai![]()
aukit sveiki
Mažylė1 parašė:
Labai labai dėl jūsų džiaugiuosi ❤️🥰 Aukite sveiki ir laimingi 🌸🙏 Pagaliau Dievas ir jus apdovanojo ir mažylis pasirinko jūsų šeimą 🙏
Ačiū, merginos
Aha, žiauriai paveikia visas gyvenimo sritis... Kaip sakau "atidėtas gyvenimas" buvo visi tie metai negalėjimo pastoti. Visos mintys ir energija sukosi vien apie tai. Tikrai kažkada dar buvo planuose ir aukštesnės pakopos - magistro studijos ir labiau patinkanti darbinė veikla, bet tam tiesiog nebeliko energijos. Realiai praradome nemažai ryšių su žmonėmis, kurie kadaise buvo draugai... Vien dėl mūsų situacijos, nes tai negalim, tai nenorim, neturim ūpo kažkur dalyvauti. Į depresiją nepasakyčiau, kad nuėjau, bet lydėjo nuolatinis susierzinimas, kasdien, kažkoks vidinis nykimas, jaučiausi tarsi "smilkstanti žvakė", kuri nori degti, bet kažkas nuolat slopina... Ir dabar nėra taip, kad su vaiko gimimu tas pilkas debesis būtų pilnai praėjęs. Vis dar nesugebu atvira širdim priimti tos laimės. Taigi, nevaisingumo paliktas pėdsakas, turbūt niekada neišnyks. Turbūt dėl to, jog labai daug dalykų ir gražiausius jaunystės metus nusinešė
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai