Jurgita_V parašė:
Merginos kada atejo mm po nepavykusio IVF... man jau 3 dienos uzsilaikymas, krutine, nugara skauda.. tikiuosi ciklas neissibalansuos labai.
3-4 dienos
Jurgita_V parašė:
Merginos kada atejo mm po nepavykusio IVF... man jau 3 dienos uzsilaikymas, krutine, nugara skauda.. tikiuosi ciklas neissibalansuos labai.
3-4 dienos
Naktis parašė:
ai nzn,mano nervai db pakrike.Jo,ryt ryte pries darba eisiu hcg
jau ir mano po siandien pakriko, bijau kad menesines nuo nervu nesubludintu
Jurgita_V parašė:
O kada vel su IVF startavot? As plnuoju gruodi. Ne per anksti?
Dar nestartavau su antru ivf. Galvojam kokia klinika pasirinkti. Taupom pinigelius
Kiek zinau po 3 ciklu galima vel darytis ivf.
Souri parašė:
Jus dar nesinervuokit,vienom ilga protokola taiko,kitom trumpa. Gal ir su trumpu pavyks. Kitom nieko gero neprognozuoja,o va pastoja ir su prastos kokybes blastukais.
Naktis parašė:
Jus dar nesinervuokit,vienom ilga protokola taiko,kitom trumpa. Gal ir su trumpu pavyks. Kitom nieko gero neprognozuoja,o va pastoja ir su prastos kokybes blastukai…
na taip, ir i mane prasom ''tu''
jupi parašė:
Bet tyrimai nemokami juk ane? Kokios tiksliai dare tyrimus gal pameni? Aciu![]()
Nu žinok man tik kariotipą man rodos paskyrė, nieki daugiau, nes indikacijų kokiem gilesniems kaip ir nėra.
Su siuntimu tai tikrai nemokamai. Aš turėjau siuntimą iš šeimos gydytojos, kur ji nurodė genetiniam ištyrimui dėl nevaisingumo
Souri parašė:
Nesinervuokite, man taikys trumpa protokola, ir neturiu net minciu, kad jis blogesnis uz ilgaji. Siuo atveju, svarbiausia Kokybe, o ne Kiekybe
Tad ramiai laukite mm,ir su startu
SunMoon parašė:
Nesinervuokite, man taikys trumpa protokola, ir neturiu net minciu, kad jis blogesnis uz ilgaji. Siuo atveju, svarbiausia Kokybe, o ne KiekybeTad ramiai lauki…
taip jau nusiteikaiu,kad bus trumpas, bet ar is vis dar ir jis bus lb nervuojuosi
Souri parašė:
na taip, ir i mane prasom ''tu''
sutarta
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai