Freja123 parašė:
Gavau atsakymus 5dpi. Sakykit ar prg ne per žemas?
Tylūs sveikinimai 🌸
Prg nekritinis, nepanikuokit, bet nepakenktú pasikelti šiek tiek.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFreja123 parašė:
Gavau atsakymus 5dpi. Sakykit ar prg ne per žemas?
Tylūs sveikinimai 🌸
Prg nekritinis, nepanikuokit, bet nepakenktú pasikelti šiek tiek.
Freja123 parašė:
600 deduosi tai 3 ovules progesterone bensis ir leidziuosai lubion 1 diena 1 karta vakare kita diena ryte ir vakre, taip kaitaliot liepe gyd.
O čia blokuotas ciklas?
Ocean Ni parašė:
O čia blokuotas ciklas?
Taip
Freja123 parašė:
Taip
Na tada suprantama, nes naudojat jau nemažai. Paklauskit gydytojos, gal sutiks lubionx2 kasdien.
Anelle parašė:
Čia aišku individualu, bet aš turbūt skiepysiuos. Tik sirgau neseniai covid ir dar koseju, tai pirmiau reiktų pasveikti manau.
Anelle, mano vyras susirgo kovidu... spėju ir man pareis, kaip gydytis kokie pavojai esu strese!!!
BJAA parašė:
Anelle, mano vyras susirgo kovidu... spėju ir man pareis, kaip gydytis kokie pavojai esu strese!!!
Visi pirma nestresuoti 😉 vaistų nėra, gerti daug šiltų skysčių (tik atsargiai, daugumos vaistažolių nerekomenduoja) ir sekti temp jei kils aukštai tai gerti paracetamolį.
Dar rekomendavo vit c, d ir žuvų taukus.
Jei bus sloga ar kosulys tai gelomirtol arba Sinunorm.
Bet galbūt ir neapsikrėsit 🙂
Amaja parašė:
Sveiki, ar kompensuojami genetiniai tyrimai po FET?
Tik prisca
Anelle parašė:
Visi pirma nestresuoti 😉 vaistų nėra, gerti daug šiltų skysčių (tik atsargiai, daugumos vaistažolių nerekomenduoja) ir sekti temp jei kils aukštai tai gerti paracet…
Stresas, tai kyla dėl to, kad nežinau ką vartoti iš vaistų...
BJAA parašė:
Vitamino C daug pavarykit. Turit kokį trintuvą? Meskit greipfuktą, citriną, apelsiną ir imbierą, sumalkit ir gerkit kaip kokteilį. Galit dar įpilti šilto vandens ar natūralių sulčių
Ocean Ni parašė:
Skiepas nuo gripo ir Covid nėra tas pats. Dėl gripo vakcinos klausiau tiek Karpenko, tiek vasingumo gydytojo, tai sakė galiu dràsiai skiepytis.
Nesvarbu, as apie visus-nebutinus skiepus pries/nestumo metu.
Tema opi, tad daugiau nera reikalo jos pletoti
as pries, kazkas uz ir valio
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai