Andreja2019 parašė:
As taip pat viska nuo nulio. Bet devetu daiktu pirkau, vezimeli ir kedute su isofix baze. Komoda ir lovyte vyro sese atidave. Spinta turiu . Tik maitinimo kedute …
O aa dar nieko nepirkus nzn net ko laukiuos tai vis susilaikau
Andreja2019 parašė:
As taip pat viska nuo nulio. Bet devetu daiktu pirkau, vezimeli ir kedute su isofix baze. Komoda ir lovyte vyro sese atidave. Spinta turiu . Tik maitinimo kedute …
O aa dar nieko nepirkus nzn net ko laukiuos tai vis susilaikau
Lulu parašė:
Koks dugno dydis?
zinokit nezinau, pamatavo ir sake, kad viskas atitinka pagal laika.
Sveikos katik užsiregistravau čia. Ir tai mano pimasis postas. Truputi nejauku, bet pabandysim įsibegėti. Tai sveikos visos!!! Aš laukiuose 27 savaite. Žinom kad turesim berniuka. Mažylis mūsų be galo judrus. Vakarais apie 23:00 val kai prasideda judesių maratonas tai net užmigti negaliu. 😁🤪👏 kaip jūs jaučiatės? Kaip sveikatos? 😊ir kokios nuotaikos?
Deimena parašė:
Sveikos katik užsiregistravau čia. Ir tai mano pimasis postas. Truputi nejauku, bet pabandysim įsibegėti. Tai sveikos visos!!! Aš laukiuose 27 savaite. Žinom kad tu…
Pas mane mergaite , bet irgi butent vakare prasideda judesiu maratonas
galvoju , kad kai gims naktim neleis miegot
Deimena parašė:
Sveikos katik užsiregistravau čia. Ir tai mano pimasis postas. Truputi nejauku, bet pabandysim įsibegėti. Tai sveikos visos!!! Aš laukiuose 27 savaite. Žinom kad tu…
Sveika prisijungus🎈 pas mane irgi berniukas bet judesius jauciu ir diena ir nakti😊 diena kai atsigulu ramiai paguleti duodas jis ten arba kai stoviu ramiai darbe baksnoja i pilva🤣 savijauta kartais gera kartais isvis be jegu esu. Kojos rankos po truputi jau tinsta tai va del to visai nesidziaugiu.
Deimena parašė:
sveika prisijungus 😊
kada jusu terminas?
mes laukiam mergytes,taciau kol nepagimdysiu,tol nepatikesiu😁 pirmadieni eisiu darytis 3D skeno.tai tada gal patvirtins labiau 🤣
o siaip jauciuosi neblogai,pavargstu labai daznai.dar skauda pilvo apacia vos valandele pavaiksciojus.naktimis nelabai gerai miegu.bet ne del mazylio,tiesiog vartausi daug.pagalves irgi nepadeda 🙈
bet kaip sakant-iskesim viska 💪😁
MonikaRay parašė:
sveika prisijungus 😊
kada jusu terminas?
Kodėl netikit kad.mergaite?
Man vakar irgi davė gydytoja 90 proc, kad.mergaite, bet einu pas pavaduojancia gydytoją, nors ji ir sako labai gera, bet mano gydytoja matė berniuką, ir aš ja kažkaip tikiu labiau tai lauksiu kovo 13 D vizito pas savo gydytoją ir.klausiu ką.mato
MonikaRay parašė:
sveika prisijungus 😊
kada jusu terminas?
Kiek kainuoja 3D skanas? Kokiam mieste darotes?
spygliukee parašė:
Kodėl netikit kad.mergaite?Man vakar irgi davė gydytoja 90 proc, kad.mergaite, bet einu pas pavaduojancia gydytoją, nors ji ir sako labai gera, bet mano gydytoj…
as NOrvegijoj gyvenu,tai skenas 3D kainuoja apie 150eu.nepigus malonumas🙈bet mama mano atvyksta i svecius ir ji labai noretu pamatyti maziuka(nera niekada maciusi kudikelio skeno metu).tai bus siokia tokia dovana
nesitiki,kad mergaite,nes turiu du berniukus jau ir mano giminej labai mazai mergaiciu.bet jei jau si gydytoja pasakys,kad mergyte-tai patikesiu :))))
spygliukee parašė:
Kiek kainuoja 3D skanas? Kokiam mieste darotes?
Vilniuje apie 100 euru
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai