everglow parašė:
Kas dar panašiai 7DPO? Aš bandysiu 10DPO vakaro išlaukti, abu kartus kai buvau pastojusi tada parodė🙈
Man šiandien 7dpo, sakiau irgi lauksiu 10dpo, bet negaliu garantuoti, kad rytoj nepalūšiu..
everglow parašė:
Kas dar panašiai 7DPO? Aš bandysiu 10DPO vakaro išlaukti, abu kartus kai buvau pastojusi tada parodė🙈
Man šiandien 7dpo, sakiau irgi lauksiu 10dpo, bet negaliu garantuoti, kad rytoj nepalūšiu..
everglow parašė:
Man 5 dpo
Nuo 8 dpo jau noreciau, bet kad neturiu normaliu testu, tik daug kinietisku, kurie nelabai tinkami ankstyvam vaiduokliu gaudymui.. Nes daug kurie meta isdziuvimus
pierla parašė:
Sitas sarsalas nuliudino mae, tad padariau nelogiska dalyka 8dpo NT sugadinau, ir dar dazams nenuejus iki galo macia juostele antra🤯
Labai aiškiai matosi,kai tik 8Dpo
everglow parašė:
Aš 😁 šiaip visad kantriai išlaukiu mm dienos, bet šį kart badysiu manau gadint NT jau penktadienį 😀
pierla parašė:
Pasidariau dar viena issklaidyt abejone, tai matosi labai neryskiai antroji juostele. Viskas telieka laukti ir galvoti kada prg ir hcg darytis.
Sveikinuuuu!🥳
Va kai tokie ankstyvi, kaip 8-9dpo parodo testai, norisi gadinti dar anksčiau nei 10dpo😄😄
pierla parašė:
Pasidariau dar viena issklaidyt abejone, tai matosi labai neryskiai antroji juostele. Viskas telieka laukti ir galvoti kada prg ir hcg darytis.
Taip ir maniau pagal jusu grafika kad pasiseks si cikla, sveikinu
pierla parašė:
Sveikinu!💕
pierla parašė:
Sveikinimai! Panašu kartu keliausime į mėnesio grupę
Aš dabar einu hcg ir prg pasidaryti.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai