DoJu parašė:
Sveikos. Mano mažylis panoro išvysti pasaulį šiandien. Nakty prasidėjo trumpi bet dažni pilvo. Ir nugaros skausmai. Ryte nuvažiavau patikrai, nes galvojau nejaugi š…
Didžiausi sveikinimai 🤗❤️
DoJu parašė:
Sveikos. Mano mažylis panoro išvysti pasaulį šiandien. Nakty prasidėjo trumpi bet dažni pilvo. Ir nugaros skausmai. Ryte nuvažiavau patikrai, nes galvojau nejaugi š…
Ausraluko parašė:
O kaip jus laikotes? 😉
Man šiąnakt prasidėjo intensyvesnis maudimas, bet keista, nes jei paruošiamieji sąrėmiai čia - tai bent jau rašo, kad jie reti, o man kas 2 min, kas 5 ar 7 kartojasi. Nereguliariai, bet labai dažni. Nieko nesuprantu 🤔 ir pats maudimas kaip kokie diegliai.. Pirmą kartą viskas prasidėjo vandens nutekėjimu, buvo aišku, o kas dabar vyksta nežinau 😁
Gal kam panašūs pojūčiai paskutinę savaitę?
Evalent parašė:
Man šiąnakt prasidėjo intensyvesnis maudimas, bet keista, nes jei paruošiamieji sąrėmiai čia - tai bent jau rašo, kad jie reti, o man kas 2 min, kas 5 ar 7 kartojas…
Nenorit nuvažiuot pasitikrint? Niekad negali žinot, o gal veikla prasideda
Evalent parašė:
Man šiąnakt prasidėjo intensyvesnis maudimas, bet keista, nes jei paruošiamieji sąrėmiai čia - tai bent jau rašo, kad jie reti, o man kas 2 min, kas 5 ar 7 kartojas…
Vandenys gali ir nenubegt, jau geriau su lagaminu i priimamaji,pasitikrint,bus ramiau
Vežiukė22 parašė:
O kaip jus laikotes? 😉
Dar laikausi ačiū 😀 sunkiai bet laikausi, mažylė nesiskubina, o požymių tai visokiausiu, kad jau viskas čia pat, bet... 😊 vaikštau kaip pingvinas, daktaras vakar tikrino tai sakė gimda dar nesiveria bet yra visiskai minkšta ir galvytė visai visai žemai, sakė gimdymas turėtų būti lengvas nes viskas jau pasiruošę, taigi lieka tik laukti 😊 keista, būsiu išnešiojus ilgiausiai ir bus pati didžiausia iš vaikučių, praėjusią sav darė echo tai sakė apie 3,6kg 😀 o kaip jūs laikotės? 😊
Ausraluko parašė:
Dar laikausi ačiū 😀 sunkiai bet laikausi, mažylė nesiskubina, o požymių tai visokiausiu, kad jau viskas čia pat, bet... 😊 vaikštau kaip pingvinas, daktaras vakar ti…
Na super, isnesiota ir sveika damute bus 🥰
Linkiu lengvo ir greito gimdymo 🎈
As jau sunkiau su kiekviena diena irgi. Tai spaudimas (bet aciu dievui norma, vaistu nereikia), tai maudimai visokie tai siaip jegu nulis 🤦🏻♀️ Va jegu tai tikrai labai labai truksta. Na bet teks dar palaukti 🥰
Vežiukė22 parašė:
Na super, isnesiota ir sveika damute bus 🥰
Linkiu lengvo ir greito gimdymo 🎈
Ačiū, tikiuosi taip ir bus 😊❤️Na taip jums dar šiek tiek liko, bet greit prabėgs tas laikas😊❤️ pas mane jėgų irgi nėra, viduje pamąstau kad tiek norėčiau nuveikti bet tik pradedu judėti ir tuom viskas baigta 😀 spaudimą pati stebit? 😊
Ausraluko parašė:
Ačiū, tikiuosi taip ir bus 😊❤️Na taip jums dar šiek tiek liko, bet greit prabėgs tas laikas😊❤️ pas mane jėgų irgi nėra, viduje pamąstau kad tiek norėčiau nuveikti …
Rasausi spaudima ir rodau ginekologei, nustate rybas iki kiek galime leisti jam zaisti ir stebime. Tai kaip ir viskas ok. Kartais buna blogiau, tai poguliukad viska reguliuoja.
Labiau dabar neramina tas jegu trukumas, nieko nesigauna daryti. I parduotuve nueiti issukis. Karstis dar musa gan daznai. Maziukas pakankina irgi 🥰😀
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai