miau miau parašė:
Sveikos.
Aš su tokiu įdomiu klausimu. Ar dažotės plaukus nėštumo metu? Mano plaukai šviesūs…
del to net nesuku galvos 😅 plaukai, nagai viska tvarkausi. Net antakius permanento korekcija dariausi 😉
miau miau parašė:
Sveikos.
Aš su tokiu įdomiu klausimu. Ar dažotės plaukus nėštumo metu? Mano plaukai šviesūs…
del to net nesuku galvos 😅 plaukai, nagai viska tvarkausi. Net antakius permanento korekcija dariausi 😉
mom.to.be parašė:
Jei visoms nekenkia nelenks ir mums 😊 ačiū
miau miau parašė:
Sveikos.
Dazau. Tik ne kas 3-4 savaites, o kas 5-6 sav.
mom.to.be parašė:
O meistrė sutiko atlikti ar nesakėt apie neštumą? Aš planavau korekciją daryti, bet nespėjau ir pastojau. Antakiai blunka😁
Krissss parašė:
O meistrė sutiko atlikti ar nesakėt apie neštumą? Aš planavau korekciją daryti, bet nespėjau ir pastojau. Antakiai blunka😁
Meistre yra mano sese😅
Rizika tik tokia, kad spalva del hormonu gali buti kitokia🤷🏼♀️ Bet surizikavau ir viskas ok😉
Sveikutės.
Kurios konsultavotės su gydytoju genetiku ir atlikote Nipt tyrimą privačiai? Kadangi man 34 m, tai konsultacija valdiškoje įstaigoje būtų mokama, tad svarstau, jog galbūt greičiau ir geriau kreiptis į privačią kliniką.
Kas kur lankėtės, gal turit patarimų ir patirčių?
miau miau parašė:
Sveikutės.
Kurios konsultavotės su gydytoju genetiku ir atlikote Nipt tyrimą privačiai? Kadan…
Sveiki, kokiame mieste Jums reikia ?
Kelsey parašė:
Sveiki, kokiame mieste Jums reikia ?
Miestas nesvarbu, gali būti Kaunas ar Vilnius
Vilniuje tai tik čia vienareikšmiškai www.genetikosklinika.lt
Abi dirbančios genetikės puikiai vertinamos.
Kelsey parašė:
Vilniuje tai tik čia vienareikšmiškai www.genetikosklinika.lt
Abi dirbančios genetikės puikiai vertinamos.
Aš pas Nataliją Krasovskają užsirašiau kaip tik, tik ji dar ir kitoj klinikoj dirba, tai ten eisiu
rekomendavo man ją ginė.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai