Mad313 parašė:
Uždara grupė čia: https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2022m-balandziukai
Labukas, norėčiau tapti grupės nare, tačiau pasiprašyti neleidžia, priimkite prašau- turime bendrų interesų, taip pat laukiuosi balandžiuko😊🤰
Mad313 parašė:
Uždara grupė čia: https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2022m-balandziukai
Labukas, norėčiau tapti grupės nare, tačiau pasiprašyti neleidžia, priimkite prašau- turime bendrų interesų, taip pat laukiuosi balandžiuko😊🤰
Tema tolima, bet norėčiau jau pradėti ruoštis. Pirmagimį gimdžiau nesitarusi ir vykau į pasirinktą gimdymo įstaigą, tačiau nusivyliau, nes buvo ne taip kaip tikėjausi. Jausmas buvo lyg netinkamu metu gimdžiau (sekmadienio naktis), vyro vis prašiau , kad kviestų akušerę per stiprius sarėmius, nes nelabai supratau kas vyksta, atrodė jau gimdysiu. Vyras jautės taip pat nemaloniai, nes vis budindavo akušerę (veiksmas 00:00-04:00). Vis girdėjau tuos pačius žodžius-dar negimdai. Gydytoją mačiau tik gimdymo metu, daugiau viskas. Pritrūko žmogiško rūpesčio, pasidomėjimo kaip po gimdymo jaučiuosi aš, sūnus. Buvo šokas, nes galiausiai buvo naudotas vakuumas gimdymui, kas labai išgąsdino. Informacijos apie nebuvo suteikta jokios iš personalo. Suprantu, kad reikėjo pačiai daugiau gal klausti, prašyti, bet gimdant be nuskausminimo man jau viskas buvo tarp žemės ir dangaus, viską prisimenu protarpiais. Neįsivaizduoju kas būtų, jei nebūtų vyro šalia. Būčiau buvus palikta viena gimdykloje? Įdomiaus jūsų patirtys, įžvalgos.
Dabar būčiau linkusi tartis su akušere ar gydytoja. Veiksmas vyks Vilniuje.
MargaRubia parašė:
Tema tolima, bet norėčiau jau pradėti ruoštis. Pirmagimį gimdžiau nesitarusi ir vykau į pasirinktą gimdymo įstaigą, tačiau nusivyliau, nes buvo ne taip kaip tikėjau…
Įdomu ir man tarimasis, get girdėjau, kad jei susitari ir tas gydytojas negali, kreivai žiūri likęs personalas...
Kaskasandra parašė:
Įdomu ir man tarimasis, get girdėjau, kad jei susitari ir tas gydytojas negali, kreivai žiūri likęs personalas...
Aš kažkur skaičiau, kad karantino metu gali priimti daktaras su kuriuo tareisi tik tuo atveju jeigu jo budėjimas, gal klystu?
OhSophie parašė:
Aš kažkur skaičiau, kad karantino metu gali priimti daktaras su kuriuo tareisi tik tuo atveju jeigu jo budėjimas, gal klystu?
Girdėjau ir aš, kad kitos pamainos neužkrėstų jei kas.
Taip pat kursų nėščiosioms niekšeliai neberengia dėl karantino :/
Mane ištisai kamuoja šleikštulys 🤢 valgyti norisi bet nebežinau net ka nes toks jausmas kad skrandis sustoja 🙄 pas gine rugsėjo 8 oi sunku išlaukti darys krauja, šlapimą 😊 laukiu ramesniu dieneliu nes tas pykinimas ištisai kamuoja ipač darbe 😳 su pirmu neštumu nebuvo nieko panašaus 🙄 nu merginos laikykimes 🥰
Sveikos merginos, jungiuosi prie jūsų 🥰 prieš 3 mėn devintą savaitę turėjau persileidimą, šį kartą laikau kumščius kad tik viskas būtų gerai❤️ Sakykite, kokius simptomus jaučiate? Šiuo metu jaučiu pilvo spazmus, iškart kyla nerimad kad kažkas negerai... ar yra besijaučiančių panašiai? 🙄
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai