2024.11.03 16:05 (prieš 1 mėn.)
Snow_Angels parašė:
Sveikos Ar kuri nors sirgote Covid-19 infekcija nėštumo metu? Papildomai kažką gydytojai paskyrė ar tiesiog simptomatika?
Nesenai prasirgom su vyru, pradžiai man pasireiške temperatura, po to antra diena jau pasidarem testus man rode vyrui ne dar ejo i darba bet po darbo jau ir jam pakylo temperatura, taigi pasidare antra karta ir jis, jau rode kovydo testas teigiama , pasiskambinau šeimos gyditojei man leido temperaturai mazinti ir skausmui malsinti (pvz galvos) paracetamoli, o daugiau buvo bendros rekomendacijos daug sriubu, arbatu ir poilsio, tai pat perspejo jei kyla komplikaciju kaip pvz: dusinimas, neaiskus skausmai pilvo apačioje, iskarto kreiptis i prijemima , man to neprireike džiaugiuosi, uodžiau viska, skonis buvo vyrui tik uosle sutrikusi buvo, praejo kazkur po savaites , bet apie 2 savaites nuo sirgimo pradžios jauciau beproto dideli sunkuma ir silpnuma, kadangi ir taip geriu vitaminus nesčiosioms papildomai nieko nerekomendavo. Manau jog jei prasirgsit lengvai, be komplikaciju papildomu, tai jusu gidimasis ir apsiribos , paracetamoliu, poisiu, ir skisciu vartojimu, nuo saves aš dar kvepuodavau vaistinemis arbatomis nes slogos pabaigoje kvepuoti negalejau normaliai, tiesa dar buvo labai nemaloniu skrepliu atsikosijimo metu, isivale savaime.