Samiii parašė:
Taip Jonavoje, aš irgi taip maniau, bet savivaldybėj pasakė visai kitaip 🤔
O ką pildyti reikėjo,kad gauti išmoką už tai kad Jonavoj gimdet?kažkokį prašymą?
Žeimių g. 19, JonavaSamiii parašė:
Taip Jonavoje, aš irgi taip maniau, bet savivaldybėj pasakė visai kitaip 🤔
O ką pildyti reikėjo,kad gauti išmoką už tai kad Jonavoj gimdet?kažkokį prašymą?
Emili95 parašė:
Nieko nepildziau, nežinojau ką, nuėjau į savivaldybę paklausti ir pasakė, kad aš juos jau gavau, o gavau dvi vienkartines 506e ir 147e
@Laurena parašė:
Sveiki. Kadangi mano mieste neliko kur gimdyti, tai galvoju Jonavoje, nesinori į didžiuosius miestus. Klausimėlis dėl daiktų į ligoninę, vienose kūdikius rengia lig…
Rengė mano rūbeliais, gimdykloje reikėjo pamperso, kepurytės ir vilnonių kojinyčių, o palatoje apiprausė ir aprengė mano kitais paruoštais rūbeliais.
@Laurena parašė:
Sveiki. Kadangi mano mieste neliko kur gimdyti, tai galvoju Jonavoje, nesinori į didžiuosius miestus. Klausimėlis dėl daiktų į ligoninę, vienose kūdikius rengia lig…
ligoninė savo rūbelių neduoda ;)
Sveikos, o kaip su naktiniais gimdykloje ir po gimdymo? Ligoninė duoda ar savus pasiruošti? Nes gimdžiau 2 vaikus savo mieste (Kėdainiuose), į gimdyklą davė ir sakė rengtis jų duotus, o po gimdymo jau savus galėjau dėtis, o va draugė gimdė Sausio mėn Kėdainiuose - jai neleido savų persirengti.. tai va įdomu kaip Jonavoje? Ar apsimoka savo vežtis , ar ten duoda ? Ačiūū
Sregvitaa parašė:
Sveikos, o kaip su naktiniais gimdykloje ir po gimdymo? Ligoninė duoda ar savus pasiruošti? Nes gimdžiau 2 vaikus savo mieste (Kėdainiuose), į gimdyklą davė ir sakė…
Gimdykloje tikrai duoda kad savų neteplioti,o po gimdymo tikrai savo patogiau užsidėti. Gal duotų ir palatoje savo bet jie tikrai nėra patogūs
Evelina11 parašė:
Gimdykloje tikrai duoda kad savų neteplioti,o po gimdymo tikrai savo patogiau užsidėti. Gal duotų ir palatoje savo bet jie tikrai nėra patogūs
O man ligonines naktiniai buvo issigelbejimas. Aisku, skarmaluoti, bet medziaga lengva ir neerzini krutines. Nes pirmas vaikelis,greitai nugrauze spenelius, (netaisyklingai iduodavau) tai negalejau pakest, kai papuliai lietesi prie mano naktiniu..bvo medvilniniai.. tai prasydavau,kad atnestu svariu valdisku naktiniu 😂
_Jol parašė:
O man ligonines naktiniai buvo issigelbejimas. Aisku, skarmaluoti, bet medziaga lengva ir neerzini krutines. Nes pirmas vaikelis,greitai nugrauze spenelius, (netais…
As irgi su valdiskai naktiniais pravaiksciojau dvi paras 😄 man labai patogus jie buvo, vis prasiau svarius kad duotu, tai be problemu duodavo...
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai