GiGintare parašė:
Prisiduodame![]()
Terminas buvo 14-15 dienomis. Tačiau po dviejų dienų iš eilės "apžiūrų" vakar, 12.…
Kokia dičkė! Aukit sveiki! Dideliausi sveikinimai! 🤍🤰
GiGintare parašė:
Prisiduodame![]()
Terminas buvo 14-15 dienomis. Tačiau po dviejų dienų iš eilės "apžiūrų" vakar, 12.…
Kokia dičkė! Aukit sveiki! Dideliausi sveikinimai! 🤍🤰
GiGintare parašė:
Prisiduodame![]()
Sveikinimai
GiGintare parašė:
Prisiduodame![]()
Ohoho, sveikinimai sulaukus visai ne mažiutės savo dukrytės 🩷 greičiau sustiprėti abiems, ypač mamytei ir namučio lėkti 🎄 jei galima paklausti: pačiai pavyko pagimdyti? 🙈🥰
julytti parašė:
Ohoho, sveikinimai sulaukus visai ne mažiutės savo dukrytės 🩷 greičiau sustiprėti abiems, ypač mamytei ir namučio lėkti 🎄 jei galima paklausti: pačiai pavyko pagimd…
Pavyko pačiai, tik viskas ilgiau užtrūko dėl jos dydžio
GiGintare parašė:
Pavyko pačiai, tik viskas ilgiau užtrūko dėl jos dydžio![]()
Šaunuolė jūs tikrai 👏
gretajp parašė:
Sveikos mamytes, klausimas butų jau pagimdžiusioms
Ar kažkuriai dar taip yra, naktį žiauriai pija prakaitas, šaltis purto toks jausma…
Taip, prakaitas pyle turbut 5-6 dienas po gimdymo... naktim nespejau keisti naktiniu. Bet tai yra normalu
Cukrus89 parašė:
Taip, prakaitas pyle turbut 5-6 dienas po gimdymo... naktim nespejau keisti naktiniu. Bet tai yra normalu
Man jau dvi savaites ir vistiek prakaitai nenormalus naktimis 🙈 kraujavimas irgi nestoja dar ..
gretajp parašė:
Man jau dvi savaites ir vistiek prakaitai nenormalus naktimis 🙈 kraujavimas irgi nestoja dar ..
Del prakaitavimo normalu! Snd skaiciau knyga kur raso jog 2 sav normalu prakaituot naktimis. Tik tiek, kad labai nemalonu 😟😟
Mielosios, ka daryti? Esu dvi savaites po gimdymo, kyla temperatūra, kol kas 37.5, bet savijauta tragiška🫣 guliu lovoje ir nenoriu net pagalvoti apie kelimasi. Jeigu būklė negeretu, kur man kreiptis? Gal gimdoje kažkas negerai, gal siuvimas blogai gyja, gal gripas, gal covidas. Bet ar mane priims ten kur gimdžiau apžiūrai Santariskiu akuserijos priėmime. Covidu sirgau prieš pusantro mėnesio, bet ryt pirksiu testą ir jo, ir gripo. O gal čia gimdymo komplikacija? Labai lauksiu Jūsų patarimu🙏🫣
Orli parašė:
Mielosios, ka daryti? Esu dvi savaites po gimdymo, kyla temperatūra, kol kas 37.5, bet savijauta tragiška🫣 guliu lovoje ir nenoriu net pagalvoti apie kelimasi. Jeig…
Jei gerai pamenu tai iki mėnesio po gimdymo galima kreiptis į satariškias- gimdymo skyrių, nes ten gimdžiusios , mėnesį skaitosi ir jų paciantėmis.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai