-Neringa parašė:
Tai va, esu sumišusi. Galima vadinti hcg vaiduoklis![]()
Arba šiaip kas. Na, pirmadienį bus aisku.
-Neringa parašė:
Tai va, esu sumišusi. Galima vadinti hcg vaiduoklis![]()
Arba šiaip kas. Na, pirmadienį bus aisku.
-Neringa parašė:
Sveikos, žinau kad į normą pažiūrėjus, arsakymas jog nėštumo nėra, bet atsakymas vistiek labai įdomus, gal kuri buvote susiduriusios ir galite ką nors pakomentuot?
…
Kadangi norma < 10,o 4.3 <10,tai deja nėštumo nėra. Kitoje laboratorijoje, būtų <1 ar <2,skiriasi skiedimas, bet išvada ta pati.
Justeeee parašė:
O as vel susinervinau progesteronas vel krito iki 66 buvo 109, bet vel pagalvojau blaivia galva, kad man truko vaistu, tai sumazinau doze per pus 2 dienom, gal tode…
Ta prasme sumažinot? Jūs pati sau vaistus dozuojat? 🙄
Justeeee parašė:
O as vel susinervinau progesteronas vel krito iki 66 buvo 109, bet vel pagalvojau blaivia galva, kad man truko vaistu, tai sumazinau doze per pus 2 dienom, gal tode…
as geriau iki16savaiciu dufastona ir vistiek budavo zemas progesteronas bet tilpdavo i normas siaip sako jis kintantis ira
B.I.T.Ė. parašė:
Ta prasme sumažinot? Jūs pati sau vaistus dozuojat? 🙄
Vaistus galima nusipirkti tik pas juos kadangi klinika vaisingumo yra Vilniuje as Panevezi, ir pamaciau kad ne uzteks 2 tabl per diena , 3 dienas vartojau po 1. Tada nuvaziavau vizitui ir nusipirkau, tada sake pakartoti tik veliau pamaciau kad bus nesamones, reikes veliau kartotis
dzeilen parašė:
as geriau iki16savaiciu dufastona ir vistiek budavo zemas progesteronas bet tilpdavo i normas siaip sako jis kintantis ira
Tai va, bet vistiek nervuoja
Justeeee parašė:
Vaistus galima nusipirkti tik pas juos kadangi klinika vaisingumo yra Vilniuje as Panevezi, ir pamaciau kad ne uzteks 2 tabl per diena , 3 dienas vartojau po 1. Tad…
Nu siaubas.. Sugalvok tu man taip
B.I.T.Ė. parašė:
Nu siaubas.. Sugalvok tu man taip
Kas per siaubas ?
Justeeee parašė:
Kas per siaubas ?
Vartoti tokius vaistus savo nuožiūra.. O kokius jūs naudojat? Gi Panevėžys irgi turi vaistinių..
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai