Tai aš parašė:
Nes labai mažas neštumas,gali pabėgti.... Man pagal (tėvų darželį) antra šiandien MM diena. Tačiau nesusirgau![]()
Linkiu augti! ❣️
Tai aš parašė:
Nes labai mažas neštumas,gali pabėgti.... Man pagal (tėvų darželį) antra šiandien MM diena. Tačiau nesusirgau![]()
Linkiu augti! ❣️
Irstul parašė:
nu kuria prasme pabegti.. Juk tik isitvirtino. Ko gero ne mm diena siandien,o ov buvo veliauPasekit nestumo testais,arba kraujo tyrimu progresa :))))
Dėl mažo neštumo,kad neaugs.... Va šito negaliu pasakyti
Nes pagal (tėvų darželį),rodo,kad OV buvo gruodžio 31 dieną,MM buvo gruodžio 17 dieną. Na,o vakar buvo MM diena sausio 15 dieną. Kai nesekiau OV tai sunku nuspėti. Bandysiu testais pažaisti
Ačiū kartosiu dar ir hgc ir prie to pačio pgr
Guostee parašė:
Linkiu augti! ❣️
Ačiū <3
Tai aš parašė:
Dėl mažo neštumo,kad neaugs.... Va šito negaliu pasakytiNes pagal (tėvų darželį),rodo,kad OV buvo gruodžio 31 dieną,MM buvo gruodžio 17 dieną. Na,o vakar buvo …
Tai nuo kazko turi pradeti augti. Visoms nuo tokio mazycio isauga i leliukus :)))
Irstul parašė:
Tai nuo kazko turi pradeti augti. Visoms nuo tokio mazycio isauga i leliukus :)))
Ačiū
Pasirodysim po kelių dienų kiek "paaugom"
Doviliukassss parašė:
Labas. Hgc pasidariau,buvo labai zemas. Velavo "drauges". Siandien pradejo ryte teplioti. Ar tai jau reiskia,kad zirniukas pabego? Puoliau i asaras nuo ryto nezinau…
Tai kartokit šiandien ryte. Ir kartu prg pasidarykit
TylusLaukimas parašė:
Tai kartokit šiandien ryte. Ir kartu prg pasidarykit![]()
Siandien nebepavyks nes pakeliui i darba. Rytoj nuo ryto tik. Bet ar tiketis geriausio? Ar jau nebe?
Doviliukassss parašė:
Siandien nebepavyks nes pakeliui i darba. Rytoj nuo ryto tik. Bet ar tiketis geriausio? Ar jau nebe?
Pasidarykit tyrimus ir žinosit. Šiaip teplioti gali dėl žemo prg, o tada jį reikia skubiai vartoti papildomai... Aš šiandien tyrimus daryčiausi
TylusLaukimas parašė:
Pasidarykit tyrimus ir žinosit. Šiaip teplioti gali dėl žemo prg, o tada jį reikia skubiai vartoti papildomai... Aš šiandien tyrimus daryčiausi![]()
Atsakymas tik ryt butu vis tiek😐
Doviliukassss parašė:
Atsakymas tik ryt butu vis tiek😐
Hcg reiktų kartot kas 48 h.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai