_A_S_ parašė:
sveikosmano akimis lyg ir viskas gerai bet norisi isgirst dar patvirtinima iki vizito pas daktaro. hcg per 6 dienas paaugo nuo 328 p prg buvo 67 db padidejo.
Viskas gerai, ramiai laukite vizito
_A_S_ parašė:
sveikosmano akimis lyg ir viskas gerai bet norisi isgirst dar patvirtinima iki vizito pas daktaro. hcg per 6 dienas paaugo nuo 328 p prg buvo 67 db padidejo.
Viskas gerai, ramiai laukite vizito
_A_S_ parašė:
Skaičiuoklėj pasižiūrėkit, parodys.
Tai aš parašė:
SveikosPasidariau vakar kraujo tyrima Antejoje (Panevezyje). Sake rezultatai bus siandien,bet kolkas nera
Iki kelintos valandos vakaro jie buna? …
Skambinkit į laboratoriją ir klauskit
TylusLaukimas parašė:
Skambinkit į laboratoriją ir klauskit
Tai aš parašė:
AčiūGavau. Gal pakomentuoti galite?
yra! mazas mazas nestumas.
kelinta dpo?? :))
Irstul parašė:
yra! mazas mazas nestumas.kelinta dpo?? :))
Jeigu mažas labai vadinasi,džiaugtis per daug negaliu
Žinokit OV nesekiau
Mano MM nereguliarios
Tai aš parašė:
Jeigu mažas labai vadinasi,džiaugtis per daug negaliuŽinokit OV nesekiau
Mano MM nereguliarios
![]()
Kodel negalit dziaugtis? ko gero implantacija neseniai ivykusi.. o mazdaug kiek dienu iki mm?
Irstul parašė:
Kodel negalit dziaugtis? ko gero implantacija neseniai ivykusi.. o mazdaug kiek dienu iki mm?
Nes labai mažas neštumas,gali pabėgti.... Man pagal (tėvų darželį) antra šiandien MM diena. Tačiau nesusirgau
Tai aš parašė:
Nes labai mažas neštumas,gali pabėgti.... Man pagal (tėvų darželį) antra šiandien MM diena. Tačiau nesusirgau![]()
nu kuria prasme pabegti.. Juk tik isitvirtino. Ko gero ne mm diena siandien,o ov buvo veliau
Pasekit nestumo testais,arba kraujo tyrimu progresa :))))
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai