Vasarosgaiva parašė:
Paskaitykit sudeti, tai yra sintetiniai vitaminai , kurie gali pakenkti Jums ir kudikiui. Bet jusu teise gerti ar ne. Ne man Jus mokyti, taciau pareiga yra ispeti.
O ne visi vitaminai sintetiniai?
Vasarosgaiva parašė:
Paskaitykit sudeti, tai yra sintetiniai vitaminai , kurie gali pakenkti Jums ir kudikiui. Bet jusu teise gerti ar ne. Ne man Jus mokyti, taciau pareiga yra ispeti.
Mamam parašė:
Tikrai ne. Pvz folis sintetinis, folatas - ne.
Mamam parašė:
Natūraliai. Susiruošiau gaudyt OV su testais ir kai ciklo vidury užryškėjo juostelė tai taip ir liko ryški, kol po geros savaitės sugalvojau NT pasidaryt, nes nu ne…
Oi, kaip džiugu!!! Aš jau praradau viltį, kad gali pavykti, bet Jūsų sėkmės įkvepia vilties🎈🎈🎈🎈Sėkmės kuo didžiausios auginant pilvukus❤
Mamam parašė:
Tikrai ne. Nuo siu vitaminu, drauges kudikiui atsirado akmenys inkstuose.
Vasarosgaiva parašė:
Tikrai ne. Nuo siu vitaminu, drauges kudikiui atsirado akmenys inkstuose.
Taip nustatė gydytojai? Kad nuo vitaminų? Mamos mityba ar kitos įgimtos patologijos negalėjo įtakot?
Mamam parašė:
Taip nustatė gydytojai? Kad nuo vitaminų? Mamos mityba ar kitos įgimtos patologijos negalėjo įtakot?
Taip nusprende gydytojai. Bet Jusu teise rinktis ka gerti ir ko negerti.
Orange1 parašė:
Sveikos visos, ar galetumet man pagelbeti vienu klausymu? Ieskau forume grupes nestumo planavimas virs 40...bet nerandu niekaip. Gal zinote, man nuoroda ar atsiustu…
Mielai, bet kaio atsiųsti?
Orange1 parašė:
Sveikos visos, ar galetumet man pagelbeti vienu klausymu? Ieskau forume grupes nestumo planavimas virs 40...bet nerandu niekaip. Gal zinote, man nuoroda ar atsiustu…
Nėštumo planavimas sulaukus 40-ties
vo
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai