Saulės pūkas parašė:
Man rizika buvo dar didesnė nei jums. Vertinant vien kraują buvo beveik 1:1. Abu kraujo rodikliai buvo labai blogi. Dariausi gaurelių biopsiją. Atsakymas buvo geras…
Ačiū uz išsakyta nuomone, kazkaip nuraminot siek tiek
Saulės pūkas parašė:
Man rizika buvo dar didesnė nei jums. Vertinant vien kraują buvo beveik 1:1. Abu kraujo rodikliai buvo labai blogi. Dariausi gaurelių biopsiją. Atsakymas buvo geras…
Ačiū uz išsakyta nuomone, kazkaip nuraminot siek tiek
Fauna-TVTB parašė:
O siaubas! 😯 Bet kaip baisu
Bet juk ne prie taves gimde?
Prie manes 😭😭😭 stenejo stenejo,lakste sesute,gyd.net neatejo. Tikrai daugiau nenoreciau to patirti,bemiege naktis buvo,palatoje buvome 3. Niekam to nelinkeciau,verkiau daugiau del jos o ne del savo negimdinio
Leely parašė:
Ačiū uz išsakyta nuomone, kazkaip nuraminot siek tiek![]()
Daugiau pozityvo jums,nestresuokite anksciau laiko,viskas bus gerai 👍🥰🤰
maze86 parašė:
Prie manes 😭😭😭 stenejo stenejo,lakste sesute,gyd.net neatejo. Tikrai daugiau nenoreciau to patirti,bemiege naktis buvo,palatoje buvome 3. Niekam to nelinkeciau,verk…
Siaubas kaip baisu
maze86 parašė:
Daugiau pozityvo jums,nestresuokite anksciau laiko,viskas bus gerai 👍🥰🤰
Aciu, pasistengsiu
maze86 parašė:
Prie manes 😭😭😭 stenejo stenejo,lakste sesute,gyd.net neatejo. Tikrai daugiau nenoreciau to patirti,bemiege naktis buvo,palatoje buvome 3. Niekam to nelinkeciau,verk…
Siaubas Kakzoks! 😮😱
Bet kaip taip galima! Pasibaisetina....
Kodel tokiom sąlygom?
Bet juk ir komplikacijų gali būti moteriai
Nėštukė2020 parašė:
13sav teko paciai pagimdyti mazyle (buvo DS)
🥺😥 Kaip liudna
Fauna-TVTB parašė:
🥺😥 Kaip liudna
Labai.. tik kad palatoj buvau vienvietej ir gimdziau viena. Pasaliniu nebuvo. Tai moteriai kuriai teko gimdyti prie kitu gulinciu palatoj tai jau tikrai liudna
bent man sake gydytoja kad gimdancios guli po viena (Vilniaus Santaros Genetikos korpusas)
Nėštukė2020 parašė:
Labai.. tik kad palatoj buvau vienvietej ir gimdziau viena. Pasaliniu nebuvo. Tai moteriai kuriai teko gimdyti prie kitu gulinciu palatoj tai jau tikrai liudnab…
Kauno klinikose tai buvo pernai geguzes men. Kodel taip...nezinau,bet atsiminsiu visa gyvenima ta siaubinga nakti. Neziurejau kaip ten kas vyksta,bet garsu nepavyko nesiklausyti... Ir moteriske labai stipriai laikesi emociskai,kaip dabar atsimenu,atvaziavus jau buvo susitaikiusi su likimu,ten buvo berniukas su aiskiais dauno sindromu pozymiais. O ji is pirmos santuokos turejo jau pilnameti sunu. Na va taip,siurpuliukai perbega pagalvojus...
maze86 parašė:
Kauno klinikose tai buvo pernai geguzes men. Kodel taip...nezinau,bet atsiminsiu visa gyvenima ta siaubinga nakti. Neziurejau kaip ten kas vyksta,bet garsu nepavyko…
..šakes..ir jums trauma nemaža su tokiu ne kokiu atsiminimu eina sau .. 😰
Nėštukė2020 parašė:
Labai.. tik kad palatoj buvau vienvietej ir gimdziau viena. Pasaliniu nebuvo. Tai moteriai kuriai teko gimdyti prie kitu gulinciu palatoj tai jau tikrai liudnab…
O tai guldo tokias nestukes i genetikos centra? O leidžia pasiimti kūneli? Atsiprasau, jei nenorite nesakykite 🎈
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai