Leely parašė:
Tiesiog prisca rodo DS tikimybe 1:50 genetike net nesiulo daryt NIPT sako jei jis parodys bloga rezultata vistiek VVT reisk daryt, ir ne mazai kainuoja, tai pasirin…
kodėl gaurelių biopsijos nedarote?
Leely parašė:
Tiesiog prisca rodo DS tikimybe 1:50 genetike net nesiulo daryt NIPT sako jei jis parodys bloga rezultata vistiek VVT reisk daryt, ir ne mazai kainuoja, tai pasirin…
LaMona parašė:
Pasiskaiciau kad jis maziau patikimas nei VVT, ir didesne tikimybe persileidimu, del to nusprendziau VVT
Leely parašė:
Pasiskaiciau kad jis maziau patikimas nei VVT, ir didesne tikimybe persileidimu, del to nusprendziau VVT
O VVT tyrimą galima tik po 16 savaitės daryti? Kažkur įsiminiau tokį terminą.
Kendy parašė:
O VVT tyrimą galima tik po 16 savaitės daryti? Kažkur įsiminiau tokį terminą.
Taip
tik nuo 16 sav daro
Fauna-TVTB parašė:
Jei po 16 vvt atsakymai blogi, tai kaip nėštumas nutraukiamas? Jau pačiai išgimdyti reikia ar kitų budu?
Dažniausiai tenka gimdyti...
Fauna-TVTB parašė:
Jei po 16 vvt atsakymai blogi, tai kaip nėštumas nutraukiamas? Jau pačiai išgimdyti reikia ar kitų budu?
Labukas. Gulejau klinikose su negimdiniu ir pas mane i palata pagulde moteri 43 metu jai buvo 16 sav,zvakuciu pagalba skatino gimdima ir pagimde palatos lovoje,net nevede niekur,per nakti palaike kol gimda susitrauke ir ji traukiniu isvaziavo i Klaipeda.
maze86 parašė:
Labukas. Gulejau klinikose su negimdiniu ir pas mane i palata pagulde moteri 43 metu jai buvo 16 sav,zvakuciu pagalba skatino gimdima ir pagimde palatos lovoje,net …
O siaubas! 😯 Bet kaip baisu
Bet juk ne prie taves gimde?
Leely parašė:
Mano prisca ne kokia...tai darysiuos VVTbaisiai nerimauju ir pergyvenu, laukiu 16 savaites
Man rizika buvo dar didesnė nei jums. Vertinant vien kraują buvo beveik 1:1. Abu kraujo rodikliai buvo labai blogi. Dariausi gaurelių biopsiją. Atsakymas buvo geras. Gimė sveikas vaikutis.
Beje, kiek domėjausi, užsienio šaltiniuose, paprastai po invazinių procedūrų įvykus persileidimui, paaiškėdavo, kad vaisius turėjo patologijų. Jei neturit didelių hematomų ir vaikučiui viskas gerai, tuomet tikrai viskas praeis puikiai 😉 Aš pati, jei būtų dar vienas nėštumas, tikrai net neabejodama daryčiausi invazinį tyrimą
Fauna-TVTB parašė:
13sav teko paciai pagimdyti mazyle (buvo DS)
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai