LijaL parašė:
Mano vyras ilgų distancijų dviratininkas net profas buvęsKiek tyrimų kokių kraujo turėjęs, niekad nieko netrūko. Aš irgi stebiuosi, tikrai nesuvokiu tokios mity…
Vitaminų papildomai gal daug geria?
LijaL parašė:
Mano vyras ilgų distancijų dviratininkas net profas buvęsKiek tyrimų kokių kraujo turėjęs, niekad nieko netrūko. Aš irgi stebiuosi, tikrai nesuvokiu tokios mity…
aquabona parašė:
Ne, visiškai negeria nebent žiemą vit.C
O man darzovinių mesišku košių nevalgymą padėjo išspręsti du dalykai - pirma tai atsigerimai kas pora košes šaukštų vandens iš stiklinės, o antra, tai, kad jam beveik neverdu kūdikiskių košių. Irgi buvo pradėjęs spjauti viską, kol vyras nebabandė duoti tai ką valgė pats - tiesiog šakute sutrynė savo virtą bulvę. Valgė spurdedamas, o jei dar tą košę į kefyrą, tai valgo pilnais žandais Tai per pietus pradėjom duoti nuo bendro stalo. Aišku, mums tai padaryti nesunku, nes maitinamės sveikai, karbonadų nekepam. Tik grūdinės košes verdu atskirai, kad būtų be karvės pieno. Vaisių tyrelių duodu tik iš bedos, jei baigėsi žali ar šaldyti vaisiai. Stengiuosi patarkuot ekologiška obuolį ar su trint šaldytų slyvų. Tai dabar su valgymu dieną vargo nematom, bet naktį vis tiek į krūtinę įsikniaubia nuo 3 val...
LijaL parašė:
O geras 😀 zmogaus organizmas tikrai gali prie daug ko prisitaikyt 🤔 As galvojau kas jam negerai kad nevalgo, pasirodo ne toks vienas. Sirgtu maziau, tai nepergyvenciau. Man net keista ziuret kai atvaziuoja i svecius vaikas ir obuoli valgo ar banana ar uogas kokias... o cia kose su uogiene ir tai sako uogu nedek, tik sirupa
eri.ka parašė:
Sumalu, idedu truputi cesnako, zoleliu siek tiek ir suformuoju kukuliukus. Susilipina geraivakar sriubyte viriau, smulkiai supjausciau kalakutiena, darzoves vi…
Vistienos kalakutienos is vis nebeduodu nors gyd leido bet mes pustis pradejom liauku krutinej padaugejo daugiau nebeduodam..nes endokrinologe pasake kad negalima nes jie antibijotiku pripumpuoti, kad ir kokia ekologiska ziuresit pirkti vistiek bus nes nera kaime uzauginta
skaistaziede1 parašė:
Vistienos kalakutienos is vis nebeduodu nors gyd leido bet mes pustis pradejom liauku krutinej padaugejo daugiau nebeduodam..nes endokrinologe pasake kad negalima n…
O ka duodat?
skaistaziede1 parašė:
Vistienos kalakutienos is vis nebeduodu nors gyd leido bet mes pustis pradejom liauku krutinej padaugejo daugiau nebeduodam..nes endokrinologe pasake kad negalima n…
O kodėl ėjote pas endrokiloge? 🤔 nes mes valgome kalakutą.. 🤔
eri.ka parašė:
O ka duodat?
Versiena ir triusiena is mesytes ,o daugiau tai darzoves, vaisiai ,grudines koses