laurasadz parašė:
Pas akiu man Žvikas labiau nors jis skaitosi suaugusiu, bet stazuojasi ir priema vaikus, jei kas uzkliuna tai duoda siuntima i kauno klinikas![]()
Na turėsiu omeny dėl Drilingienės, ačiū. Bet jau eisim pas ją penktadienį
laurasadz parašė:
Pas akiu man Žvikas labiau nors jis skaitosi suaugusiu, bet stazuojasi ir priema vaikus, jei kas uzkliuna tai duoda siuntima i kauno klinikas![]()
Na turėsiu omeny dėl Drilingienės, ačiū. Bet jau eisim pas ją penktadienį
Stresiukas parašė:
Sveikos.gal galėtumėte patarti privačią kliniką kur atlieka neštumo echoskopiją išsamią pirmojo trimestro?
Affidea, Rinkūnas
Leely parašė:
AJ klinika, pas Rackauskiene, superine gydytoja
Žinau, su pirmu nėštumu lankiausi pas ją, tik kitoje klinikoje, super daktarė . Odabar kiek jų puslapyje žiūriu tai kad kolkas neatlieka pirmojo trimestro echoskopijos
Stresiukas parašė:
Žinau, su pirmu nėštumu lankiausi pas ją, tik kitoje klinikoje, super daktarė . Odabar kiek jų puslapyje žiūriu tai kad kolkas neatlieka pirmojo trimestro echoskopi…
Hmm keista
Stresiukas parašė:
Žinau, su pirmu nėštumu lankiausi pas ją, tik kitoje klinikoje, super daktarė . Odabar kiek jų puslapyje žiūriu tai kad kolkas neatlieka pirmojo trimestro echoskopi…
Kad parasyta, jog atliekama
Dziugee parašė:
Kad parasyta, jog atliekama
Leely parašė:
Ir man atrodo raso kad priziuri visa nestuma
Tai kad rašo su žvaigždute, o žvaigždutė reiškia jog laikinai neatliekama
Stresiukas parašė:
Tai kad rašo su žvaigždute, o žvaigždutė reiškia jog laikinai neatliekama
O nebandet pasiskambinti pasiklausti? Buna ir parasyta klaidingai
Pumytė123 parašė:
Affidea, Rinkūnas
Man nemeta kad jis dirba Affidejoj🤷♀️ kažin pas ką dar galima registruotis 1 trimestro echoskopui
Ingesiukas parašė:
Man nemeta kad jis dirba Affidejoj🤷♀️ kažin pas ką dar galima registruotis 1 trimestro echoskopui
Pas Petrauską, Respublikos g.
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai