Mildute parašė:
Sveiki o vyras gali buti kartu palatoje prieš ir po gimdomo kol paleis namo ?
Aš iškart atvažiavau ir siuntė į gimdyklą, tai kartu, o po to ir kartu į palatą☺️
Smėlynės 25, PanevėžysMildute parašė:
Aš iškart atvažiavau ir siuntė į gimdyklą, tai kartu, o po to ir kartu į palatą☺️
Gracia parašė:
O jus ėmėt privačia palata ?
Mildute parašė:
O jus ėmėt privačia palata ?
Taip☺️
Gracia parašė:
Taip☺️
O gal prisimenate kiek kainavo privati palata nes pirmas mano vaikelis ir norėtusi kartu su vyru būti
ingazy parašė:
Iki gimdymo buvau paprastoje dvivietėje palatoje viena (stebėjo per naktį ir paskui jau dieną sąrėmiai prasidėjo), tai vyras visąlaik nebuvo, bet vis tai valgyt atn…
Manes tai klausė po gimdymo ar vyras bus per nakti kartu
Mildute parašė:
O gal prisimenate kiek kainavo privati palata nes pirmas mano vaikelis ir norėtusi kartu su vyru būti
Neatsimenu, vyras mokėjo, bet pamenu, kad tikrai nebuvo kažkas labai brangaus, gal iki 20eur už parą. Dabar gal jau bus brangiau.. Bet musu situacijoje nebuvo laisvų šeimininių palatų, tai mokėjom už paprastą, bet su papildoma lovą, tai ji kainavo atsimenu mažiau nei ta šeimininė
Mildute parašė:
Gali būti kai būsite gimdykloje jau. Paprastoje palatoje jei viena būsite gal ir gali būti kažkiek laiko , bet tikrai ne per naktį.
Po gimdymo jei norite kad vyras būtų reikia imti privačią palatą
Mildute parašė:
Apie 25 eurus už parą. Kiek žinau yra ir už 36e.
Mildute parašė:
O Panevėžy daug privačiu palatu yra kur butu galima
MilduteŽinokit tikrai nepasakysiu kiek tų palatų yra
![]()
Bet su vyru tikrai galite pasilikti privačioje palatoje.
Aš pati neseniai gimdžiau , vyrui buvo atskira lova![]()
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai