Vasara93 parašė:
Nemaciau pati tu lapu, tik tiek ir tepasake![]()
Nu sita reiktu issiaiskinti jei imanoma, daug ka pasako apie situacija...
Vasara93 parašė:
Nemaciau pati tu lapu, tik tiek ir tepasake![]()
Nu sita reiktu issiaiskinti jei imanoma, daug ka pasako apie situacija...
Vasara93 parašė:
As vel su tokiu klausimu. Pirmas IVF buvo - recovelle doze 18, ir meriofee 75. Gavom 18 brandziu kiausalasciu, 17 apsivaisino. Bet tik 4 embrionai (buvo tik ICSI).
Mums naudojo šią kamerą, ta patį rašo, tai manau naudota buvo ir pirmą kartą pas jus..taip pat pas mus buvo PICSI, problemos iš vyro pusės manom, nes iki 3 dienos puikai vystėsi gal 18 net, po 3 jau atkrtinėt pradėjo ir likom su 7 blastukais, kas vis tiek yra ganėtinai nemažai, Lietuvoje turėjome 8
Laukimas123 parašė:
Mums naudojo šią kamerą, ta patį rašo, tai manau naudota buvo ir pirmą kartą pas jus..taip pat pas mus buvo PICSI, problemos iš vyro pusės manom, nes iki 3 dienos p…
7 blastukai tikrai labai geras skaicius, as meldziuosi, kad man tik maziau nebutu , nei buvo pirma karta (buvo 4) ir tik vienas tepraejo pgta..
Sveikos. Grįžtu su viltimi, kad pasidalinsite savo patirtimi/įžvalgomis/žiniomis, ir pavyks pajudėti į priekį.
Įrašas bus ilgas, bet norisi duoti maksimaliai informacijos.
Kelio santrauka:
2022.05.15
HyFoSy
tyrimas buvo apsunkintas, tačiau kontrasto tekėjimas kiaušintakiais ir susikaupumas aplink kiaušides patvirtintas.
2022.06.13
IUI
endometr. 10mm, stim. Letrozole 5mg., be kibimo
2022.07.11
IUI
endometr. 9mm, stim. Letrozole 5mg., be kibimo.
2023.11.22
Punkcija
2023.11.23
Taikyta ICSI (nes niekas nesivaisino)
2024.01.24
FET
3Bc, blokuotas, gleivinė 9,4mm
2024.06.03
FET
3Cc, stimuliuotas 8,33mm
2025.03.19
Punkcija
2025.03.22
Įkėlimas
Po jo lieka 2 embrionai: 1Bl (ankstyva blastocista) ir 4Bb
2025.04.14
Kariotipai
Nieko blogo nerasta.
Pirmas IVF. Antagonistų protokolas. Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle.
Kiaušialąsčių viso 27, viena netinkama. Vystymąsi žiūrėti nuotraukoje.
2 IVF. Antagonistų protokolas, bet jau su Rekovelle. Taip pat panaudoti imunitetą silpninantys vaistai, buvo keltas geriausiai besivystantis embrionas 3 dienų, naudoti embryo glue, nekibo.
Punkcija buvo šešiems, 9-tą stimuliacijos dieną buvo tiek ir kokio dydžio (mm):
10,6mm endometriumas
9 stimuliacijos diena
14,5; 5; 4; 4; 4; 4; 17,5; 9; 6; 9; 11; 4; 5; 16
16; 11,5; 11; 10; 5; 16; 6; 13,5.
Reziume, dvi klinikos, skirtingi kėlimo būdai, rezultatas tas pats – jokio kibimo. Dabartinis daktaras pasakė, kad nieko nekeis, nebent padarys pabraižymą, daugiau nieko.
Kokios mintys kyla jums?
Man yra dviprasmiškų jausmų. Iš vienos pusės, kaip tikėtis kitokio rezultato, jei darysi viską taip pat? Kelt bele kelt?
Iš kitos pusės, gal važiuoti tirti į Rygą? Bet suprantu, kad vieno embriono ištyrimas kainuos link 2K. Tai gali būti apie ketvirtadalis naujo IVF sumos... Bet, jei neištirsim, ar neprarasim žinių naujam IVF?
Labai lauksiu jūsų komentarų.
Edel parašė:
Sveikos. Grįžtu su viltimi, kad pasidalinsite savo patirtimi/įžvalgomis/žiniomis, ir pavyks pajudėti į priekį.
Tikrai labai nuosirdziai jums parekomenduociau paskaityti sita tema, nebutinai nuo 2018 metu, bet uztektu kokius 100 puslapiu atgal ir skaityt i prieki, labai daug informacijos susirinksit, ka dar butu galima issitirti, labai daznai nares kartojasi tapacia informacija 😊
Edel parašė:
Sveiki, neturiu, daug laiko normaliai gilintis, bet panasu i musu situacija- daug kiausialasciu, bet nesivaisina niekaip. Mums 2 ivf lt buvo su nuliu blastuku, nors per cikla galiu gauti apie 17 beandziu kiaus.
Pasikeite situacija tik nuvykus i TR ir apvaisinimui naufojant Ca drusku terpe (kartu icsi, picsi ir pgta).
Isitirkit afs. Jei turit dar blastuku lt, kelkit juos netirtus, del papildomu vaistu pries tai pasitarus su Karpenko Vilniuje.
Pinigelius geriau pasitaupykit naujam ivf Turkijoj su Ca druskom. Pas Fiodina galima isitirti gimdos biopsija, kiraa.
Vasara93 parašė:
Tikrai labai nuosirdziai jums parekomenduociau paskaityti sita tema, nebutinai nuo 2018 metu, bet uztektu kokius 100 puslapiu atgal ir skaityt i prieki, labai daug …
Jau esu anksčiau skaičiusi kiek, atsišviežinsiu žinias, bet gal per tą laiką kažkas įžvalgų turės.
Ocean Ni parašė:
Sveiki, neturiu, daug laiko normaliai gilintis, bet panasu i musu situacija- daug kiausialasciu, bet nesivaisina niekaip. Mums 2 ivf lt buvo su nuliu blastuku, nors…
Labas! Aš gal ir pasimiršau jau, bet jūsų istorija man visada galvoje. 🧡
Antram IVF vaisinimo procentas jau neblogas buvo, bet... Buvo kėlimas, ir nieko.
O dabar dar yra 1Bl ir 4Bb, reikia sugalvoti, ką daryti.
Edel parašė:
Jau esu anksčiau skaičiusi kiek, atsišviežinsiu žinias, bet gal per tą laiką kažkas įžvalgų turės.![]()
Kad pastoti grubiai reikia gimdos receptyvumo ir gero blastuko. Blastuku jau nebelieksit, kokie yra tokius kelkit, nes vsisi tie atsildymai yra rizika.
Jei reikes, istirsit kitam ivf (linkiu, kad nereiktu).
Tai lieka gimdos reikalai pries fet.
Gal mane papildys, bet dazniausiai F tiria ar nera gimdoje uzdegimu, jei yra -antibai. Turkijoj mano klinikoj tiesiog visom liepia sugrt plataus spektro antibu be tyrimu, taip apsidrausdami.
Jei kiraa rastu-intralipidai, bet pirma reikia zinoti, ar ja turit.
Jei tiesiog imunitetas trugdo- priespienio paildai (nzn kiek jie padeda, bet tebunie :), imunoglobulinas, imunosupresantai (prednizolon, dexa).
Jei tirstas kraujas ( d-dimeriai,
kiti kresumo rodikliai) fraxiparinas, jei auksti trombocitai- aspirinas, jei afs tyrimai rodo pasitarus su gydytojais- fraxiparinas ir aspirinas.
Patvirtinti arba paneigti mthfr mutacija, gerti metilfolata bet kokiu atveju.
Tirtis prg kelimo diena ir apie 4 dpi, 9dpi.
Daugiau is vaistu be specifiniu asmeniniu problemu (pvz prolaktinas, skydliauke ir tt) nezinau ka daugiau galima... tiesiog reiktu atmetimo budu darytis tyrimus ir ieskoti, ar yra indikacijos...
Dar galima pasidaryti histeroskopija/ laproskopija.
As tai tiesiog isskaiciau is forumo kas kam buna ir is eiles tyriausi taip atmesdama, ko man nereikia...
Kas jau Latvijos tema, pas F galima pasidaryti hosteroskopija su kamera, kiraa, gimdos biopsija. Visa kita su Karpenko galima susiziureti :).
O blastukus kelkit netirtus, greiciausiai per viena kelima abu. Sekmes 🌷🌷🌷🤞
Ocean Ni parašė:
Kad pastoti grubiai reikia gimdos receptyvumo ir gero blastuko. Blastuku jau nebelieksit, kokie yra tokius kelkit, nes vsisi tie atsildymai yra rizika.
Pataisysiu siektiek - jei kir-aa, LIT proceduros 😊
Vasara93 parašė:
Pataisysiu siektiek - jei kir-aa, LIT proceduros 😊
Aciu, kad pataiset 🙏🏻
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai