Salota parašė:
Aciu!
Kokioje klinikoje / salyje svarstote daryti procedura?
Salota parašė:
Aciu!
Meshka parašė:
Ivf ryga.
Amuleda parašė:
Deja man puikiai suprantama yra ir pati patyriau ne vieną nesėkmę ir būtent keičiau kliniką, nes nenorėjau bandyti vėl, kad bandyti, nes viskas atrodė puikiai, o ge…
Jei nebūčiau suabejojusi F/koordinatorių pasakymais, tai sūnaus nebūtų, nes jau buvo nuspręsta, kad vėl (antrą kartą atidedam) ciklą. Jau nekalbant, kad prieš tai ankstesniame cikle "nepastebėjo" užaugusio folikulo blokuotam ciklę, kurį pamatė Lt ginė. Sėkmingąjį ciklą F net nebuvau sutikusi: visas apžiūras atlikau Lietuvoje, o sodinimą atliko kita klinikos gydytoja, kadangi F atostogavo. Jei nuspręsime bandyti dar vieną FET, vėl keliausime pirminiam vizitui ir įkėlimui pas F. Tikrai ne dėl to, kad ja pasitikiu. Vėl be jos žinios (tam, kad nepykdyti) imsiuosi papildomų priemonių, kurios mano atveju yra būtinos tam, kad pastoti ir palaikyti nėštumą. Labiausiai toje klinikoje vertinu laboratorijos galimybes.
Jeigu įsijungia kritinis mąstymas ir kai kuriuos aspektus sugebame susižiūrėti pačios, galime keliauti ir pas tuos gydytojus, kuriais ne pilnai pasitikime. Toks variantas yra šiek tiek paprastesnis nei persikelti embrionus į kitą kliniką.
StebuklingaŽaluma parašė:
Kam čia ta vėliava? Už išsakytą patirtį?![]()
![]()
Ši grupė nuo tų laikų kai jūs dalyvavot ir intensyviai dalinotės naudinga patirtimi labai nuėjo į baisiai neigiamą pusę, baisu kažką ir parašyti, nes yra viena nuomonė kad jos gydymas be priekaištų ir ji idealas 😀
Jau baisu kažko ir paklausti ir pasidalinti..
Ameli parašė:
Ši grupė nuo tų laikų kai jūs dalyvavot ir intensyviai dalinotės naudinga patirtimi labai nuėjo į baisiai neigiamą pusę, baisu kažką ir parašyti, nes yra viena nuom…
Labiausiai ir gaila, jeigu išties kaip sakot tampa baisoka pasisakyti
Aš suprantu, kad kam pavyksta iš pirmo karto, tai gydytojas atrodo stebukladarys ir netoleruojami blogi atsiliepimai. Mums iš tikro irgi galima sakyti, kad pavyko iš pirmo bandymo, nes įkėlimą IVF Rigoj vieną teturėjom. Bet kol mes iki jo priėjom, tai F/jos komandos įvaizdis suprastėjo žiauriai.
Ir šiaip, pamąstymui, jeigu F viską taip teisingai daro, tai kam reikalingas LV forumas būtų...? Juk nekiltų nei kokių abejonių dėl proceso, nei čia reikėtų ką diskuoti, jei pasitikim pilnai.
Del F gydymo ir netik yra svarbios visokios nuomonės - tik aš manau, toms, kurioms pavyko be priekaištų iš pirmo karto mažiausiai ko reiktų - tų neigiamų emocijų, todėl automatiškai ir gaunasi neigimo procesas. Pati pas F einu šiuo keliu, ir pastebiu keletą kliurkų, nes labai daug skaičiausi čia, bet man kad ir kaip bebūtų, nors dar net nepasiekeme teigiamo rezultato, aš vistiek jaučiuosi jei labai dėkinga, matyt dėl savo patirties UK 😊 nėra ji auksinė, daro klaidų, pas ją ten poros kaip konvėjeris ištiesų vaikšto - bet jeigu nebūtų gera savo srityje, konvėjerio ir nebūtų. Bet iš savo patirties, ir lyginant su praėjusiu IVF (UK), man ji atrodo, kaip gelbėjimosi ratas vidury vandenyno 😊
Salota parašė:
Sveiki,
Gal yra dariusiu fet su ivaikintu embriunu?
Sveiki, mes darėme FET su donorinėmis blastocistomis, dabar laukiame HCG dienos.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai