Laukianti dziaugsmo parašė:
Man irgi tinsta![]()
O jums ryte praeina? Nes šį kartą man nepraėjo tinimas
Reiks po pietų važiuoti pasižiūrėti spaudimą
Man irgi tinsta![]()
O jums ryte praeina? Nes šį kartą man nepraėjo tinimas
Reiks po pietų važiuoti pasižiūrėti spaudimą
Attendre parašė:
O jums ryte praeina? Nes šį kartą man nepraėjo tinimasReiks po pietų važiuoti pasižiūrėti spaudimą
![]()
As siryt atsibudau su istinusiom, guliu sukelus kojas🤦🏼♀️ Nes pirma karta pajutau, kad nemalonus tinimas
As siryt atsibudau su istinusiom, guliu sukelus kojas🤦🏼♀️ Nes pirma karta pajutau, kad nemalonus tinimas
Reiks mėginti grįžus pamirkyti kojas šaltam vandenyje. Tikiuos nieko čia baisaus... Miegoti kojas sukėlus nelabai patogu, nes ant nugaros man sunku gulėti visą laik, nu bet teks bent kažkiek
Attendre parašė:
Reiks mėginti grįžus pamirkyti kojas šaltam vandenyje. Tikiuos nieko čia baisaus... Miegoti kojas sukėlus nelabai patogu, nes ant nugaros man sunku gulėti visą laik…
Nemanau, kad pades, jei po nakties nepraejo.. o nuo ko tinsta kojos?
Nemanau, kad pades, jei po nakties nepraejo.. o nuo ko tinsta kojos?
Aš galvoju kad nuo sėdimo darbo ir apskritai nuo sėdėjimo. Tačiau gali būti ir bėdų pradžia, tačiau mano spaudimas normalus 124/81
Attendre parašė:
Aš galvoju kad nuo sėdimo darbo ir apskritai nuo sėdėjimo. Tačiau gali būti ir bėdų pradžia, tačiau mano spaudimas normalus 124/81
O pakankamai skysčių geriate?
Izi. parašė:
O pakankamai skysčių geriate?
Skaitau, kad pakankamai
Iki pietų 3-4 puokelius (200ml) ir po pietų tiek pat vandens, būna ir daugiau
Attendre parašė:
Reiks mėginti grįžus pamirkyti kojas šaltam vandenyje. Tikiuos nieko čia baisaus... Miegoti kojas sukėlus nelabai patogu, nes ant nugaros man sunku gulėti visą laik…
Ant nugaros ir negalima nestukem miegot nes apacioje nugaros uzsispaudzia tuscioji vena ir kraujas per kuna necirkuliuoja.Man uzteko kad ant nugaros echoskopuojant pagulejau,tai atsistojus vos nenualpau.Vyras gaude.
Kriste1234 parašė:
Ant nugaros ir negalima nestukem miegot nes apacioje nugaros uzsispaudzia tuscioji vena ir kraujas per kuna necirkuliuoja.Man uzteko kad ant nugaros echoskopuojant …
Taip žinau
Vengiu gulėti ant nugaros
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai