LiukaL parašė:
Tai aš Suoratau jus gerai kodel neturiu teises kodel už mane sprendi kam aš turiu teise ir kam ne?
Noriu jūsų paklausti: kiek turėjote dėl antro vaikučio pagalbinių apvaisinimų?
LiukaL parašė:
Tai aš Suoratau jus gerai kodel neturiu teises kodel už mane sprendi kam aš turiu teise ir kam ne?
Noriu jūsų paklausti: kiek turėjote dėl antro vaikučio pagalbinių apvaisinimų?
LiukaL parašė:
Dar sykį:
tarkuotassuris parašė:
Dar sykį:
Antra sakinį skaityk savo posto ne pirma .
LiukaL parašė:
Tai ką jūs padarėt dėl antro vaiko? Ar tik gailite savęs, nors namuose turite pačią didžiausią brangenybę ir rėkiate kaip jums skauda. Ar einate ne tik sielos liūdesiu, bet ir fiziniu skausmu, materialiu skauduliu?
Kai išties tas skausmas didelis ir tikras, tada pradedi daryti daugiau. Mes 7 metus laukėm vaikučio. Kaip nebuvo, taip nebuvo, tad teko eiti pagalbinio apvaisinimo keliu. Bet tą žingsnį žengiau tik tada, kada išties skausmas tapo tikru fiziniu širdies skausmu. Ir meldžiausi kad bent pastoti, kad žinočiau, kad galime.
Nesako niekas, kad jums neliūdna, kad neskauda. Jūs pykstate, nes jūsų "negirdi", bet jūs pati negirdite kitų ir nevertinate, ką turit. Tarsi pirmas vaikas nublanksta, tampa nereikšmingu, nes norite antro, kai kitos ir to pirmo neturi. Taip rašydama sulyginate pirmą vaiką su neturėjimo nei vieno vaiko.
Kas geriau: ar gyventi bute ir svajoti apie namą. Ar gyventi gatvėje ir svajoti bei siekti buto? Manote, kad tai tas pats? Vadinasi, nemokate džiaugtis tuo, ką turite.
LiukaL parašė:
Na su teksto suvokimu ne kas. Niekas niekur jums nenurodinėjo, kad galit ar negalit kažkaip jaustis, skaitykit dar kartą kol suprasit.
Tiesiog visos aiškina ir aš antrinu visoms, kadangi ir pati tik su daktarų pagalba susilaukiau ilgai laukto leliuko, kad savanaudiška sakyti turint bent vieną vaiką, kad skausmas didesnis ar vienodas visai neturint vaikų🤦🏻♀️
Čia tas pats, kas sakyti, kad vaikui našlaičiui taip pat skauda, kaip tam, kuris turi bent mamą ar tėtį.
Maleficente parašė:
Na su teksto suvokimu ne kas. Niekas niekur jums nenurodinėjo, kad galit ar negalit kažkaip jaustis, skaitykit dar kartą kol suprasit.
Na jei nemyli to vaiko ir jis jai niekas tada tai taip gal ir didesnis skausmas, del to kad antra karta nepavyksta pastoti 🙈😀
Bet mum tai nesuprasti. Nes moterys, kurios cia kazka bando paaiskinti dziaugiasi turedamos bent viena, ir tas vienas mazylis yra geriausias vaistas nuo liudesio 🥰
Vat gal kai atsiras atjauta kito skausmo ir vertinimas tai ka turite,tai gal ir antrasis mažylis užsimanys atkeliaut.Gal laikas pradet ne gailet ir skaudet o džiaugtis tuo kuo turite!!Nes dabar susidaro ispudis,kad vargšas tas vienas vaikas,nepajegia užpildyt mamos vienatves ir skausmo
Happy_Day parašė:
Na jei nemyli to vaiko ir jis jai niekas tada tai taip gal ir didesnis skausmas, del to kad antra karta nepavyksta pastoti 🙈😀
Būtent dėl to kad labai myliu skaudu kad labiau nes negaliu suteikt jam nei brolio nei seses. Jei galėčiau tai nebutu skaudu .
LiukaL parašė:
Būtent dėl to kad labai myliu skaudu kad labiau nes negaliu suteikt jam nei brolio nei seses. Jei galėčiau tai nebutu skaudu .
o ka padaret, kad turetum antra? Turbut, kad tik saves gailiesi.
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai