FoxLady parašė:
Blemba, tuos CC uzdraust reikia, nervus tik tampo..
Tikrai pritariu 🧐🫣
FoxLady parašė:
Blemba, tuos CC uzdraust reikia, nervus tik tampo..
Tikrai pritariu 🧐🫣
Jezus kaip jus cia pjaunates visos ir tas veliaveles be reikalo deliojat, baisu skaityt, siukslyna is temos padaret..
Gabiju, vis ateinu paziuret kaip tau sekasi, laikykis ir linkiu, kad issivalytu be intervenciju! ❤️
Papasakosiu savo istorija. Buvau pastojus du kartus, abu kartus suejus nestumui 5 savaitems pradejau kraujuoti. Pirma karta taip ir issivale viskas greit, antra karta hcg augo puikiai, atsirado gyvybe, pradejo plakti sirdele, zirniukas augo puikiai, bet vis kraujavau tai smarkiau, tai maziau, po kiekvieno didesnio pliupsnio kraujo (nors kart per savaite ryte atsisedus ant wc, isbegdavo kraujo kaip is kibiro) mane patikrindavo echoskopu, vaikutis augo, buvo guvus, niekas nieko daugiau nemate, sake buna ir taip, kad nestumo metu kraujuojama, taip ir gyvenom, nerime, nezinioje, bet su didele viltim. Galiausiai, kai nestumas pasieke 10 savaiciu, man prasidejo nezmoniski skausmai, buvo silpna, sukosi galva, ramsciausi sienom, kol priimamajam nuejau iki sesutes ir vel nieko nemate, vaikuciui viskas gerai, mojuoja rankute i ekrana 😁 dave siuntima vaziuoti i ligonine, sako apendicitas. Nuvaziuojam i ligonine, visi vienos nuomones - apendicitas. Del visa ko issikviecia budincia ginekologe papildomai apziurai, paziurejus mato trukusi kiausintaki, kita ryta jau buvau operacineje, isvale krauja, nes jau buvo prasidejes vidinis kraujavimas, pasalino kiausintaki ir issiunte istirti, pasirodo buvo nestumai tik vienas gimdoje, o kitas kiausintakyje, niekas net nebutu pagalvojes, visi gydytojai buvo nustebe ir apie sita atveji dar kalbejo po 30 savaiciu man atvaziavus gimdyt. Visko buna ir visaip, bet kaip as suprantu, tai netruksta tie kiausintakiai taip greit, jei gerai pamenu turi paaugti, kad suplesytu, tad tikrai tikrinkites, tikrinkites ir dar karta tikrinkites, o tau, Gabiju, linkiu, kad tikrai issivalytu savaime ir neilgai trukus vel pastotum, bet jau sekmingai! ❤️
Ir nesipykit, juk i ir taip nelengva planavimo kelia isileidziat tiek daug pykcio, nepykantos, kam to reikia 😊
Tikrai kazkoks sarsalynas cia. Ateinu tik paskaityt, bet istisai puolimai ant pupsika - ir tos pacios nares istisai "loja". Jei kita nare pasako tapati ka ir pupsikas, tai priima gerai, jei pupsika - veliaveles. Kaip vaiku darzelyje, grupele merginu nusistaciusiu pries viena nare, ir visais budais bando isstumti is to rato. Jei jau vaikus planuojat, tai gal reiktu islipti is to "vaiku darzelio"
P.s. pati ultrogest geriamas, taip pat kisausi i maksti.
O gabiju - pati turejusi du ektopinius, tai ir tepliavau ir kraujavau kaip per mm, bet galiausiai vistiek teko operuot, nes tas kraujavimas tiesiog endometriumas atsisloksniuoja, kaip ir per mm, o hcg toliau kilo, nes nestumui sunku buvo paciam issivalyti is kiausintakio. Stebekite hcg, ir savo kuna, kap jauciates, sitame blogame scenarijuje linkiu geriausios baigties, kad savaime graziai issivalytu 🤞🙏
Vasara93 parašė:
Tikrai kazkoks sarsalynas cia. Ateinu tik paskaityt, bet istisai puolimai ant pupsika - ir tos pacios nares istisai "loja". Jei kita nare pasako tapati ka ir pupsik…
Nu tikrai..
pierla parašė:
Maciau yra planuojanciu uzdara grupe, kaip butu galima patekti i ja?
Kiek žiūrėjau dauguma narių sukūrusios tas grupes išsitrynusios profilius, arba taip tik rodo, nes privati
RauDonoji parašė:
Kiek žiūrėjau dauguma narių sukūrusios tas grupes išsitrynusios profilius, arba taip tik rodo, nes privati
Sukūrė ta narė kur daug vardų pakeitusi ir apsimeta,kad tai ne ji
pierla parašė:
Hmm, tai gal verta tureti privacia grupe? Gal pavyktu isvengti tu barniu 🫣 na tiek daug pykciu nebuvo nei kai 2017, nei 2023 vaikus planavau
Iš patirties - nieko gero tos privačios, anksčiau ar vėliau visos sugrįžta čia
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai