ema02 parašė:
Sveikos!
Prisijungiu ir aš prie Jūsų. Šiuo metu eina 7 savaitė
Del imuninio tiroidito neturetu nutraukti nestumo.
Tikrai neskubekit su nestumo nutraukimu; geriant vaistus daugeliu atveju galima sekmingai isnesioti.
ema02 parašė:
Sveikos!
Del imuninio tiroidito neturetu nutraukti nestumo.
Tikrai neskubekit su nestumo nutraukimu; geriant vaistus daugeliu atveju galima sekmingai isnesioti.
Grettut parašė:
Sveiki, as turiu autoimunini tiroidita, tai viskas gerai kolkas tik rytais geriu tiroksina 25mg. ✌️
O kaip Jūsų kiti skydliaukės hormonai? Ar normalizuojasi?
ema02 parašė:
O kaip Jūsų kiti skydliaukės hormonai? Ar normalizuojasi?
Taip, tth pradzioje buvo 3.22, po savaites jau 2, pakartotinai vel einu darytis Liepos 22 d. Jei mazes paliksim doze, jei matysim didejima reikes didesnes dozes.
ema02 parašė:
Sveikos!
Pirmą kartą girdžiu tokį atvejį 😳
ema02 parašė:
Sveikos!
Turiu tiroiditą ir tirotoksikoze,niekas apie nėštumo nutraukimą net nekalbėjo man. Keitė iš metizolio į propycilį, išsiuntė į klinikas apžiūrai ir viskas. Gimė sveikut sveikutėlis berniukas 😊 pusę nėštumo gėriau vaistus,kai susinormalizavo nutraukė
Deimute12 parašė:
Turiu tiroiditą ir tirotoksikoze,niekas apie nėštumo nutraukimą net nekalbėjo man. Keitė iš metizolio į propycilį, išsiuntė į klinikas apžiūrai ir viskas. Gimė svei…
Sveiki. Man buvo diagnozuota hipertiroze ir tiroktosikozė, bei dar plius padidėjusi skydliaukė - gūžys. Paguldžius, skyrė gerti Propanocyl, padarius tyrimus - hormonai jau savo vietose, tik TTH vis dar toks pats mažas, bet jis turi susitvarkyti per 2-3 mėn.
Neštumo neliepė nutraukti
ema02 parašė:
Sveiki. Man buvo diagnozuota hipertiroze ir tiroktosikozė, bei dar plius padidėjusi skydliaukė - gūžys. Paguldžius, skyrė gerti Propanocyl, padarius tyrimus - hormo…
Hipertirozė ir tirotoksikozė yra vienas ir tas pats😊
laukiam123 parašė:
Sveikos, ar galite pasidalinti savo patirtimi, kas bandė pastoti ir pastojo sirgdamos hipertiroidizmu bei gerdamos metizol?
Sveika, aš pastojau turėdama būtent šią ligą ir dar skydliaukė buvi padidėjusi. Gėriau metizoli. Sužinojusi, jog esu nėščia (tai buvo apie 8 sav.), nutraukiau iš karto vartojimą, gydytoją pakeitė vaistukus į Propycil - jis yra sveikesnis variantas. Niekas į Kauno klinikas nesiuntė, tik buvau paguldyta porai dienų į endokrinologijos skyrių savo mieste, bet tai tik tam, jog stebėti kaip toleruoju vaistukus ir turėjau dar kitų papildomų problemų. Tačiau viskas greitai praėjo, su tais vaistukais skydliaukė labai greitai susitvarkė
O sveikesnius vaistukus gavau labai gretai, kadangi ėjau privačiai pas savo endokrinologę ir ji labai greitai suregavo į mano situaciją.
ema02 parašė:
Sveika, aš pastojau turėdama būtent šią ligą ir dar skydliaukė buvi padidėjusi. Gėriau metizoli. Sužinojusi, jog esu nėščia (tai buvo apie 8 sav.), nutraukiau iš ka…
Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi. Atrodo, kad viskas nėra taip baisiai, kaip įsivaizdavau. Džiaugiuosi, kad jums taip sklandžiai viskas susitvarkė 😊