Sanga parašė:
As bandysiu sampana termino diena, 13ateks nuvaziuoti su kvapeliu, tai teks, nieko nepadarysi :)))
Alitos nealkoholinis labai panasus i tikraji
As planuoju ryt ( termino diena) irgi nusipirkt
Sanga parašė:
As bandysiu sampana termino diena, 13ateks nuvaziuoti su kvapeliu, tai teks, nieko nepadarysi :)))
Alitos nealkoholinis labai panasus i tikraji
As planuoju ryt ( termino diena) irgi nusipirkt
Yther parašė:
Alitos nealkoholinis labai panasus i tikrajiAs planuoju ryt ( termino diena) irgi nusipirkt
![]()
Bet gal būtent tas alkoholis ir atpalaiduoja kūną? Žinot, kai visą nėštumą nevartoji, o ant galo gauna organizmas, gal ir veiklą paskatina?
Sanga parašė:
Geriau sampano sestadieni - nieko
lazdlaur parašė:
Geriau sampano sestadieni - nieko![]()
Žodžiu niekas nepadės
Kleckiuk parašė:
Kiek planuojat jo išgerti? Aš visą nėštumą alkoholio burnoj neturėjus, tai turbūt po taurės trinkteltų į galvą![]()
As irgi
Na as dar per anas Kaledas esu gavusi gero sampano buteli, kad atsvestume jei pavyks pastoti ir tureti vaika
Tai manau bus pats laikas, buteli isgersiu, jei ka, taure, draugas baigs likuti
Sanga parašė:
As irgiNa as dar per anas Kaledas esu gavusi gero sampano buteli, kad atsvestume jei pavyks pastoti ir tureti vaika
Tai manau bus pats laikas, buteli isgersi…
Aš irgi turiu šampės butelį šaldytuve, nu gal reiks ir man atsidaryti, tik bijau aš to alkoholio, kad mažiukui nepakenktų. Nežinau, baimių pilna
Kleckiuk parašė:
Žodžiu niekas nepadės![]()
Reikia kazkaip atsipalaiduoti, negalvoti apie tai ir viskas savaime ivyks, tik va dar nesugalvojau kaip tai padaryti
Prisiminiau, mama sake mane pagimde savaite anksciau po to, kai beveik 6 km ankstyva kovo men per pusnis namo parejo. Sake tik izenge pro duris ir pasileido vandenys
Sniego dabar nera, reikes gal i koki miskeli vaziuoti per kelmelius ir kupstus pasivaikscioti pusdieni
ingare parašė:
Grazus vardas labai - tik su seimyna buvom ji i sali padeje, nes turim krikstosunu Bena. Ne tas pats vardas, bet Benedikta jauciu trumpina Benu. Bet variantas neatm…
O kaip jums Petras ar Liudvikas ?
O mergaitai man dar grazus Eleonora
lazdlaur parašė:
Reikia kazkaip atsipalaiduoti, negalvoti apie tai ir viskas savaime ivyks, tik va dar nesugalvojau kaip tai padaryti![]()
Lengva pasakyti kitam, negalvok. Visos mes apie tai pagalvojam, juk terminas už kelių dienų, jau kaip sakant „šikna dega”
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai