Lyja parašė:
Sulaukiau priscos rezultatu, gydytoja pakomentavo kad viskas gerai. Merginos ar jus zinodamos kad prisca rezultatas geras, rinkotes vistiek daryti nipta?
Tikrai nebūčiau darius, jei prisca geras 😊
Lyja parašė:
Sulaukiau priscos rezultatu, gydytoja pakomentavo kad viskas gerai. Merginos ar jus zinodamos kad prisca rezultatas geras, rinkotes vistiek daryti nipta?
Tikrai nebūčiau darius, jei prisca geras 😊
Lyja parašė:
Prisca parodė labai labai mažą tikimybę, santarose sakė, kad net nera tikslo daryti niptą... tai kažkaip ir nebedariau ..
Pernyn parašė:
Sveikos, kreipiuosi į dvynukų mamas kurios jau pagimdė, kelintą savaitę pasibeldė jūsų vaikučiai, ar tikrai dažniausiai gimsta anksčiau ?
37sav planiniu cp gime
Pernyn parašė:
Sveikos, turiu klausimėlį ?nors neštumas dar nera didelis, bet jau kila daug minčių apie būsimus vasaros pirkinius... aš dėl vežimo, galvoju dvynukams tik apie …
Turiu bugaboo, dar ne daug naudojam tik antra menesi, bet esu labai patenkinta. Puikiai telpa y bagazine 😁 ir dar pradejom begiot ir su rieduciais vazinet, tai vezimas pasaka 😍 o naudot manau, bus galima iki kokiu 2m su sportine dalimi, bent jau perkant taip planavau, bus matyt kada panos jau nebenores jo😊
MorningStar parašė:
Turiu bugaboo, dar ne daug naudojam tik antra menesi, bet esu labai patenkinta. Puikiai telpa y bagazine 😁 ir dar pradejom begiot ir su rieduciais vazinet, tai vezi…
Labai daug kas sako, kad jis žemas... ar tiesa?
Aš tikrai labai norėjau bugaboo, bet daugelis draugiu pripasakojo, kad po nestumo sunku su nugara, o žamas vežimas, žemai lenktis 🤔
Įsigijome emmaljunga, bet nežinau kiek gerai čia padarėme
Metamorfozė parašė:
Aš tikrai labai norėjau bugaboo, bet daugelis draugiu pripasakojo, kad po nestumo …
Na kaip as 164 tai man pats tas 😀
MorningStar parašė:
Na kaip as 164 tai man pats tas 😀
Supratau 😊
Na gal tikrai aukštom mamytėm (apie 180) jis kiek per žemas. Bet aš irgi ne ta aukštuolė 😊
Metamorfozė parašė:
Aš tikrai labai norėjau bugaboo, bet daugelis draugiu pripasakojo, kad po nestumo …
Turėjau emuka, mums buvo tobulas, nekeisčiau tikriausiai į nieką. Bet mes aukšti. Ir taip- dauguma vežimėlių atkrito būtent dėl ūgio arba ratukų kurie offroad'e netinkami (daug laiko praleisdavome pajūryje), o ir senamiestyje su "barskuciu" kasdiena man būtų nepatike.
virsukalne parašė:
Turėjau emuka, mums buvo tobulas, nekeisčiau tikriausiai į nieką. Bet mes aukšti. Ir taip- dauguma vežimėlių atkrito būtent dėl ūgio arba ratukų kurie offroad'e net…
Na tikiuosi pataikėm su apsisprendimu 😊👍🏻
Metamorfozė parašė:
Mano vyras 188 ir išvažiuoja vienas su jais naudojant bugaboo
rankenos aukštis reguliuojasi, o lankstytis prie lopšių juk labai dažnai nereikia
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai