saulyte989 parašė:
Labuka 😉 Buvau, bet nieks neklause tai nieko ir nerasiau nes ciurus laikau 🙈🙂 Zodziu nuejau, tai patikrino gimdos kakleli, jis aukstai, kietas ir uzdaras, ji man ir…
Jetau, kaip faina!!!!! Kokia naujiena puiki❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
saulyte989 parašė:
Labuka 😉 Buvau, bet nieks neklause tai nieko ir nerasiau nes ciurus laikau 🙈🙂 Zodziu nuejau, tai patikrino gimdos kakleli, jis aukstai, kietas ir uzdaras, ji man ir…
Adagioo parašė:
Kiek daug jau jums savaičių
kaip greit laikas eina..
coliuke21 parašė:
Kiek mergyciu😍. Maniskis apie dukryte svajoja,o sako but dar geriau jei dvi butu 😁
As irgi pirmus du nestumus mergytes norejau, o poto labai berniuko norejau, tai tik is 6 karto gavosi 😀 bet svarbiausia yra sveikas vaikiukas o lytis nesvarbu ❤️
Adagioo parašė:
Aciu❤️ Bet Jum fainiau, jus jau beveik antram trimeste.. pats trapiausias laikas praeity.. tuo Jumis ir sveikinu ❤️ uz save irgi dziaugiuosi, bet dar bijau.. kazkaip nenoriu dar dziaugtis iki 12 sav
Giedrule92 parašė:
O kada jums po gimdymo atsinaujino mm? Aš išskirtinai žindžiau nuo pat gimimo, bet man atsinaujino iškart, nusivyliau, norėjau dar nuo jų pailsėt, bet kažkodėl atėj…
Man po gimdymo pirmos prasidejo po 9 menesiu irgi buvo tik tepliojimas 7d poto kita menesi jau buvo labai gausios jau tiek kad po gimdymo paketa dejaus o si menesi tik rusvos gleives eina ir viskas... su pirmuoju pastojau po 6men bet praradome 27savaiciu, tada po gimdymo praejus porai men nusprendem vel bandyti ir pastojau po 3 menesiu❤️ nors turiu pks, dvirage gimda ir vos jau ne nurasyta esu ginekologiu😄😄
Lėlytė08 parašė:
Labas rytas, 10dpo, su rytiniu slapimu. Kaip manote?
Matosi 🐣🌷🥳
Leonarda parašė:
Pas ginekologą pakliūti galiu tik kažkur po ovuliacijos. Kaip sakot registruotis ar geriau kitam ciklui registruotis ir nueiti po mm?
Manau, kad geriausia po, bent jau aš ėjau po 😊
Lainė123 parašė:
Matosi 🐣🌷🥳
Tikiuosi facelle nesumelavo
ryt ryte vel pakartosiu ziuresiu ar ryskeja
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai