vasilavi parašė:
16cd? Tai per anksti dar testam😳
Suprantu, ir man atrodo per anksti... bet savijauta keista.. todėl ir pasidariau... ir tas tepliojimas vidurį ciklo suglumino.
vasilavi parašė:
16cd? Tai per anksti dar testam😳
Suprantu, ir man atrodo per anksti... bet savijauta keista.. todėl ir pasidariau... ir tas tepliojimas vidurį ciklo suglumino.
aistiens parašė:
Tai gal ovuliacija tiesiog?
kristute1 parašė:
Tai gal ovuliacija tiesiog?
Tai, kad jau dupha geriu.. kiek teko girdėti jei geri ir turi vykti ov, jis ją slopina. Tai kaži..
hahaha88 parašė:
Na jautresni vaistinej emiau...laukiau tiksliai pagal laika. vel nezinau ar jums matos.
Matos. Jūs kraujo tyrimą darykit, o ne testams pinigus mėtykit gi
hahaha88 parašė:
Na jautresni vaistinej emiau...laukiau tiksliai pagal laika. vel nezinau ar jums matos.
Matau. Pakartokit ryt vėl ☺️
purk268 parašė:
Matos. Jūs kraujo tyrimą darykit, o ne testams pinigus mėtykit gi
Leksiu treciadieni sio tyrimo (dabar laukiu pinigu, mano situacija kitokia) ir leksiu i didmiesti, nes musu poliklinikoj nedaro. Domejaus, klausiau, daktarai apie ji net nezino
EditaGr parašė:
Matau. Pakartokit ryt vėl ☺️
Na, dabar teks biski pinigu palaukt, iskart i vaistine😉 o pirmadieni pas daktara, kaip sake, jei matysit ateikit ir anksciau😉
hahaha88 parašė:
Leksiu treciadieni sio tyrimo (dabar laukiu pinigu, mano situacija kitokia) ir leksiu i didmiesti, nes musu poliklinikoj nedaro. Domejaus, klausiau, daktarai apie j…
Čia koks testas?
Matosi, bet labiau pilka linija, kas yra išdžiūvimas, ir jei pagal implantacinio kraujo laiką, jums yra 6sav., tai testas gerokai blankus... Aš jums labai rekomenduoju atlikti kuo skubiau hcg ir sekti jo augimą, kad nebūtų koks nesivystantis ar negimdinis, jei kartais yra nėštumas. Ir dar neikite pas savo tuos gydytojus, kurie net nežino kas yra hcg tyrimas, nes kompetencija labai abejotina.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai