2010.12.12 12:22 (prieš 15 m.)
Mama2011 parašė:
Man zinok taip pat buvo, menesines diena dvi sen ten lakste, tai nei tiksliai paskaicuosi nei ka... Pagrindinis pasiketimas buvo smarkiai padidejusi krutine
visada buvo mazute, o dabar ryskiai kitokia
ir kai jau menesines velavo, supratau, kad si karta viskas kitaip
atrodo irgi laukem laukem, o kai testa dariau rankos drebejo taip, kad vos pataikiau ilasinti :)))) iki siol negaliu patiketi, kad as laukiuosi
Tau vaikelis taip pat pirmas kaip suprantu?
Aga pirmasis
man keista nei krutine nepadidejo, nei jautresne pasidare, bet va pilvas kazkoks keistas, lyg sona kartais ne tai kad pamaudzia, bet kazkokie jausmai ten sukasi
na ryt sakau bandysiu uzsirasyt pas savo ginekologe, ziuresim, ka pasakys...tikiuosi kad ten tai kruopelei mano pilvukyje visko uztenka
beje prie pusmeti kai buvau, paminejau, kad galbut nieko butu seima paplanuot, tai liepe folio rugsti gert, pradzioj buvo, jog saziningai geriau, paskiau kazkaip kai "rezultatu" nebuvo, pamirsdavau vis, tai karts nuo karto pamacius isgerdavau (siaip nemegstu/nemoku/neprisimenu vitaminu gert tai cia sunkioji man dalis), bet va kad ir kaip keista bebutu, dar nieko nejausdama/nezinodama/nesuprasdama, kazkodel jau visa sia savaite sekmingai ir saziningai po tabletyte isgerdavau