Lilis parašė:
Kelinta diena po įkėlimo?![]()
Po 5d įkėlimo 11 diena.. turbūt vėlai implantavosi
Lilis parašė:
Kelinta diena po įkėlimo?![]()
Rimel parašė:
Pas mane irgi 11 diena po įkėlimo, deja kinietiškas testas neigiamas. Bandysiu dar iš vaistinės nusipirk pasitikrinimui ar tikrai neigiamas.
na_re parašė:
Rankos kojos dreba...ar livsane meta tokius vaiduoklius? Iskart po 1-2 min atsirado...
Beja kiek dienų po ovuliacijos?
Aš šian prasitestavau iš nekantrumo, tai pas mane baltut baltutėlis.
Lilis parašė:
Pas mane irgi 11 diena po įkėlimo, deja kinietiškas testas neigiamas. Bandysiu dar iš vaistinės nusipirk pasitikrinimui ar tikrai neigiamas.
O kraujo tyrimo nedarėte? Aš jau 4 kartus testavau progesteroną (koregavo dozę gydytoja) ir jau 3 kartas hcg
Lecler parašė:
Beja kiek dienų po ovuliacijos?
Aš šian prasitestavau iš nekantrumo, tai pas mane baltut baltutėlis.
Žinokit neįsivaizduoju 🫣 labai nesekiau ov, pagal programele turetu buti kažkur 8-9dpo
Rimel parašė:
Šiandien hcg 66.5 😍 nesitikėjau po NT testo (ankstyvaus) tokio skaičiaus 🤗
Tiecankstyvi testai buna daznu atveju nei kiek ne ankstyvi...o tokie pat kaip kiti testai..sveikinimai!!
Lilis parašė:
O kada jums hcg paskirtas?
na_re parašė:
Rankos kojos dreba...ar livsane meta tokius vaiduoklius? Iskart po 1-2 min atsirado...
Sveikinuuuuu!!!
Sveikos, šiandien pradėjau naują etapą - pirmą ovuliacijos stimuliaciją Letrozoliu. Vyro turtas dar nėra susitvarkęs iki galo, bet po kiaušintakių pratekamumo tyrimo sakė auksinis laikas pabandyt bent su stimuliacija.
Gal kam nors dar irgi silpna nuo Letrozol darėsi? Išgėriau ryte ir tik po to paskaičiau forume kad moterys vakarais geria, kad šalutinių nejaustų. 🤠 Bet kokie patarimai labai laukiami.
O dėl išlendančių nėštumėlių širdis džiaugiasi. Įkvepia vilties ir mums laukiančioms. Sveikinu visas sulaukusias gerų žinių. 🌼
GiedreG parašė:
O kada jums hcg paskirtas?
Šiandien. Nematau prasmės darytis kraujo.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai