egggluze parašė:
o jus kabinat uzuolaidas?ar virkstele napsisuks?ar cia gimdymui paskatinti?kaip tik reik issiskalbti...
Nieko ta virkstele neapsisuks,jei dar neapsisuko,o vaikas jau isistates,cia tik dar vienas kvailas prietaras
egggluze parašė:
o jus kabinat uzuolaidas?ar virkstele napsisuks?ar cia gimdymui paskatinti?kaip tik reik issiskalbti...
Nieko ta virkstele neapsisuks,jei dar neapsisuko,o vaikas jau isistates,cia tik dar vienas kvailas prietaras
Ramintav parašė:
Man buna,kad nugara pamaudzia ir pilva kaip pries menesines. tai lyk ir rodo,kad viskas jau ne uz kalnu.o kaip galvute taisos tai as nejauciu,o pajauciu pa…
Nu ir man tai koki sona paskaudena tai nugara tai pilvo aparcia, pilvo apacia tai gal apie minute ar puse minutes,bef skausmas nesikartoja,mazoji i virsu labai spiriasi,nenori islyst ;)
Ramintav parašė:
Maniskis sonkaulius baige visus atspardyti. Nebe uz kalnu jau gimdymas,tad nieko keisto,kad vis kazka sumaudzia
![]()
O man ziauriausiai,kai vairuoji automobili-isispiria kojytem I sonkaulius ir didziulis spaudimas I pusle,tada nors stauk,kaip nepatogu.ar Jei spaudzia pusle reiskia,kad galvyte jau isitaisiusi kur reikia?
smurte parašė:
O kam tuos plaucius sviestis?
Na man tai nesakė dėl ko. Tik kai pasakiau kad rūko sako reikės persišviesti plaučius iki gimdymo. Sako neskubu kada kai progą ištaikys tegu persišviečia. Tai man pasakė pačioj pradžioj.
Ramintav parašė:
Mamytes kurios jau gimdziusios, idomu man pasidare keliu savaiciu pagimdete?![]()
39+3
egggluze parašė:
as noriu ir uzuolaidas isskalbt,bet bijau ar ne del virksteles apsisukimo sako negalima?
as lb atsargiai, viena ranka..manau, kad viska galima tik atsargiai
aisteklis parašė:
Mamos, ar man cia vienai taip anksti jau pradejo laseti priespienis is abieju krutu (nuo 36 savaites) ir cia zenklas kad mazius belsis ankciau i pasauli, ar cia no…
Man nuo 5 menesiu priespienis bega
aisteklis parašė:
Mamos, ar man cia vienai taip anksti jau pradejo laseti priespienis is abieju krutu (nuo 36 savaites) ir cia zenklas kad mazius belsis ankciau i pasauli, ar cia no…
Man gal nuo 30 sav. irgi pradėjo tept liemenėlę, su pirma irgi panašiai buvo, labai nemalonus dalykas
Bet bus dar blogiau kai ištikrųjų maitinsim. Atsimenu su pirma gal jau kokie trys mėnesiukai dukrytei buvo kai į darbą sugalvojau nueit, gal reikėjo prašymą dėl motinystės atostogoms užpildyt ar kažkas panašaus, tai prasislinko įklotukas liemenėlėje ir visa palaidinė pienu sumirko, nu nors mirk iš gėdos. Jaučiu, kad šlampa, bandau apie tai negalvot, dar blogiau darosi, o vasaros kaip tik labai šilta diena pasitaikė, dukrytė ant rankų, nesupratau iš tiesų, kad įklotukas pasislinko, ai, geriau neprisimint, gėda
rasa.andriuliene parašė:
Laba diena mamytes esu i Panevezio. Nrejau Panevezio mamyciu paklausti apie epidura...ar pirkotes ja vaistineje ar gimdimo namuos daro jie savo naudoja...?
Nieko nereikia pirkti ligonine viska duoda, ir turi...taip gydytoja paskuini karta sake,klausiau, nes galvojau ,kad pasikeite kas.. ir pasiulo net atvaziavus...(siule pirmaji karta)
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai