monika c. parašė:
Kiek zinau tiek 2 ligonine, tiek klinikos dabar remontuojasi, nera vietu, moterys guli po kelias palatose...
Mano gydytoja sakė palatų remontai jau į pabaigą ar net baigti antroj
monika c. parašė:
Kiek zinau tiek 2 ligonine, tiek klinikos dabar remontuojasi, nera vietu, moterys guli po kelias palatose...
Mano gydytoja sakė palatų remontai jau į pabaigą ar net baigti antroj
Aisius parašė:
Taip taip is geguzinuko virtom balandinuku![]()
Sveikinimai! Kiek jums savaiciu buvo?
zivile 34 parašė:
O kaip idomiai su nulaizymais tais, mano drauge kai sausi pagimde klinikose ir antspeni palaize pries zindant, pamate priziurincioji tai maniau ir ta drauge ir mane…
As klaipedoj gimdziau ir soskiuka palaiziau,tai gydytoja paeme man is is ranku ir pakiso po vandeniu,sako laizyti nereikia,nes daug bakteriju turim burnoje. Bet nej sauke nej kazkaip kitaip netinkamai reagavo.
margute88 parašė:
man 36 savaites, as priaugau 7 kg
Kaip faina, kiek nedaug
Aisius parašė:
Taip taip is geguzinuko virtom balandinuku![]()
Sveikinimai,daug pienelio ir ramiu nakteliu
Just_tina parašė:
Krikscioniskuose labaaai nustebino privacios palatos. Realiai net nepanasu i ligonine o tiesiog viesbucio kambariai su king size lovomis :))) taip kad pagalvtai ka …
Pritariu ;) kai pirmosios laukiaus ejau i tas krikscioniskuju gimdymo namu paskaiteles ir maciau gimdyklas, palatas ir mokamas palatas ;)
Ashya parašė:
Vakar man gime dukryte !! Nebuvo jokiu kamsciu, vandenu nutekejimu ar paruosiamiuju, tiesiog 5h ryto prasidejo saremiai, bet kazkodel as galvojau, jog tai paruosiam…
sveikinimai
taip viena po kitos ir tapsim mamytemis
vaikutis pirmas? ar antras?
Jurgita86 parašė:
Klinikose soskę tikrai leidžia bent jau dabar.
Gal nuo personalo priklauso. 2014 gruodi neleido ;)
mamytes,kaip jums su viduriais? man visa nestuma baisiai uzkieteje.o vat vakar,net 4kartus mano nuostabai! lyg ir vienas is labai greit artejancio gimdymo pozymiu kiek skaiciau... jau tiek pozymiu,kad sunku belaukt.atrodo visad nescia ir busiu.o kai prasides-sirdis iki kulnu bus
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai