AsVika parašė:
Tikrai prajuokinot su tokiais pergyvenimaisbet suprantu, jeigu pirmas kitoks, tai ir kyla visokių minčių
mano visi trys tokie vijurkai, nors šis lyg ramesnis…
Aciu, uz pasidalinimus, mamytes, jus nuostabios ! 🤗🤩
AsVika parašė:
Tikrai prajuokinot su tokiais pergyvenimaisbet suprantu, jeigu pirmas kitoks, tai ir kyla visokių minčių
mano visi trys tokie vijurkai, nors šis lyg ramesnis…
Aciu, uz pasidalinimus, mamytes, jus nuostabios ! 🤗🤩
Mamosmeile parašė:
Kiek kartu jusu leliai miega pietu ir po kiek laiko? Mes atsikeliam 11h. Ir miegam nuo 13val iki 15val, bet va 19val jau pavarges būna jai užmiega nakti nebenori mi…
Mes jau 3sav kaip viena kart miegam. Keliasi apie 8h tada miegot apie14h iki 16h ir tada nakciai 21h
Mamosmeile parašė:
Kiek kartu jusu leliai miega pietu ir po kiek laiko? Mes atsikeliam 11h. Ir miegam nuo 13val iki 15val, bet va 19val jau pavarges būna jai užmiega nakti nebenori mi…
O kelintą eina miegoti?
Mano mažylis keliasi apie 8:30, pietų lūžta 12:30 ir dažniausiai išmiega 1,5 val. Jei trumpiau- tada dar apie 18:30 pamigdau pusvalandžiui jei matau, kad blogai. Nakčiai užmiega 21:30
Linusidla parašė:
Keliasi nuo 7 h iki 8 h tam tarpe. Miega nuo 11 h iki max 12.30 h. Pietu miegas nuo 16 h iki 17 h. Nakciai uzminga 21 h.
Mūsų lygiai tas pats 😉👍
Tik čia paskutinę savaitę labai pasivėlino nakties miegas, nuo 20val kaip pradeda dukti, tai tik kokia 21:30 įmanoma bandyt guldyt, ir užmiega dar po valandos 😱
kadangi parašė:
O kelintą eina miegoti?
Mano mažylis keliasi apie 8:30, pietų lūžta 12:30 ir dažniausiai išmiega 1,5 val.…
Nakčiai 22.00 ne ankščiau.. Niekaip neišeina užmigt kitu laiku.
Rita Ritulis parašė:
O kaip jūsų išmiega per naktį?
Ypač tie, likę su vienu miegeliu? 🙂
Išmiega puikiai iki ryto 7 ar 8val. Maitinu mp naktį ,tai kada aš jį įsikeliu į mūsų lovą net pati nežinau ☺️ tiesiog autopilotu. Vakare mažajį paguldom lovytėj, o ryta atsikeliam jau tryse didelėje lovoj ☺️. Bet jau kai pabunda, tai nesimuisto,negulinėja. O iškart net lovoj stoja ir eina ☺️ "reikalų" tvarkyt ☺️ visas judėjime paskui ☺️
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai