19simona97 parašė:
Aš čia kažkada labai norėjau silkės su svogūnais nu tos žinot tokia kur acte ar kame būna svogūnai pamirkyti, bet va neturėjau po ranka jod ir paskui galvojau kažin…
As valgau silke
19simona97 parašė:
Aš čia kažkada labai norėjau silkės su svogūnais nu tos žinot tokia kur acte ar kame būna svogūnai pamirkyti, bet va neturėjau po ranka jod ir paskui galvojau kažin…
As valgau silke
A.Naujoji parašė:
Viską galima valgyti, sūdytas, rūkytas jau nėra žalias, nevalgau tik žalių kiaušinių, žalios mėsos ir žuvies, čia kai paskaitai ko negalima valgyti, tai šiek tiek j…
O kaip valgomi žali kiaušiniai?
Moniqs parašė:
O kaip valgomi žali kiaušiniai?
Pvz benedikto kiaušiniai
Miškasjūra parašė:
Pvz benedikto kiaušiniai![]()
Bet juk benediktai virti būna 🤔 nu aisku tas skystas trynys skaitosi žalias tikriausiai 😄 bet kai aš tokio skysto jo net nemėgstu tai man net neaktualu tie benediktai 😄
19simona97 parašė:
Bet juk benediktai virti būna 🤔 nu aisku tas skystas trynys skaitosi žalias tikriausiai 😄 bet kai aš tokio skysto jo net nemėgstu tai man net neaktualu tie benedikt…
Aš tik ir svajoju apie jį, sakiau vyrui, kad pagimdžius ir grįžus namo tai bus mano pirmi pusryčiai - Benediktas su lašiša🤤🤤🤤 nu tikiuosi maitinant jau galima tokius dalykus😅😅😅😅
migluze.10 parašė:
Labas visoms 💐 nežinau ar galiu šitoj grupej paklausti bet pabandysiu 🙈 ar nėštumo metu galima valgyti sūdytą lašinį? 😁
Nerekomenduojama nes tai nėra termiškai apdorota mėsa. Bet as kažkaip valgau viską, tiek kumpio jei isinoriu, tiek rūkytos lašišos (o ko nerekomenduojama, tai termiškai neapdorotos mėsos, žuvies, produktų su pelėsių (pelesine dešra ar pelėsinis sūris) grill patiekalų, nepasterizuotu pieno produktų ar skystai virtų ar keptų kiaušinių. Žodžiu nerekomenduoja to kas turi didesnę riziką apsinuodijimui
Miškasjūra parašė:
Aš tik ir svajoju apie jį, sakiau vyrui, kad pagimdžius ir grįžus namo tai bus mano pirmi pusryčiai - Benediktas su lašiša🤤🤤🤤 nu tikiuosi maitinant jau galima tokiu…
Maitinant viską galima, jeigu nealergizuoja.. tik kavos ribotai ir geriau negerti energetinių gėrimų
Miškasjūra parašė:
Aš tik ir svajoju apie jį, sakiau vyrui, kad pagimdžius ir grįžus namo tai bus mano pirmi pusryčiai - Benediktas su lašiša🤤🤤🤤 nu tikiuosi maitinant jau galima tokiu…
As juos irgi dievinu, bet nedrystu 😂 nors naminiai tetos kiausiniai bet vistiek bijau 🤦🏼♀️😂
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai