LigitaPuzon parašė:
Labai nedaug, baltos, lipnios, kvapo nėra jokio
aha, man irgi!
LigitaPuzon parašė:
Labai nedaug, baltos, lipnios, kvapo nėra jokio
aha, man irgi!
Ildiza parašė:
O merginos kokios pas išskyros?
Pas mane ju nedaug, primena i žele, nesa i gelsvuma, kas diena vis kitokios... kva…
Pas mane taip pat į geltonuma, be kvapes, gal pora kartu per diena pamatau minimaliai. Rytoj ginekologės klausiu ar nieko baisaus..
Ildiza parašė:
O merginos kokios pas išskyros?
Pas mane ju nedaug, nesa i gelsvuma, kas diena vis kitokios... kvapo neturi..
Pas gyd kitą savaitę dar tik, bet aš jau spirgu ir mastau kaip čia įdarbinti savo pirmagime ir pranešti artimiausiems, bet taip nesinori labai anksti pranešt, bent 12 sav norėtūsi sulaukt, o taip sunku...😄Su pirma kažkaip lengviau buvo😁 Gal kad visi vis ragina antrajį planuot, kadangi laikas visai geras, ir tikrai laukia visi🙈 Kas dar spirga?😅
Pinakolada parašė:
Pas gyd kitą savaitę dar tik, bet aš jau spirgu ir mastau kaip čia įdarbinti savo pirmagime ir pranešti artimiausiems, bet taip nesinori labai anksti pranešt, bent …
Aš tai jau esu paruošusi loterijos bilietus močiutėms ir seneliui, jei tik viskas gerai, kai išgirs širdutę pranešiu..
Pinakolada parašė:
Pas gyd kitą savaitę dar tik, bet aš jau spirgu ir mastau kaip čia įdarbinti savo pirmagime ir pranešti artimiausiems, bet taip nesinori labai anksti pranešt, bent …
Taip spirgu, kad savo anytai paskambinau ir pranešiau jau vakar, o turėjau padaryti vasario mėn. gimtadienio dovaną🤣
LigitaPuzon parašė:
Taip spirgu, kad savo anytai paskambinau ir pranešiau jau vakar, o turėjau padaryti vasario mėn. gimtadienio dovaną🤣
Mano 4 nestumas, ir as su kiekvienu sau galvoju kokia staigmena darysiu vyrui, kaip oranesiu, ruosiuosi, ir tik suzinai jam pirmam parasau sms. Nu negaliu kentet tokiu ziniu. 😅
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai