Tomtom parašė:
Viskas ir bus gerai 🙏😇
Labai ačiū ❤️ Dabar net nežinau, ar skubėti pas ginekologę, ar geriau neskubėti ir palaukti.. Pirmadienį grįš ko iš atostogų, reikės su ja pasitarti, žiūrėti ką ji sakys..
Tomtom parašė:
Viskas ir bus gerai 🙏😇
Labai ačiū ❤️ Dabar net nežinau, ar skubėti pas ginekologę, ar geriau neskubėti ir palaukti.. Pirmadienį grįš ko iš atostogų, reikės su ja pasitarti, žiūrėti ką ji sakys..
auksine111 parašė:
Labai ačiū ❤️ Dabar net nežinau, ar skubėti pas ginekologę, ar geriau neskubėti ir palaukti.. Pirmadienį grįš ko iš atostogų, reikės su ja pasitarti, žiūrėti ką ji …
Manau jei galite sau leisti, nueikite privačiai, kad pažiūrėtų ar viskas gerai, ar vietoje ir as plaka širdutė. Aš ėjau prieš kelias dienas, viską pažiūrėjo, nuramino, sumokėjau 105€ 🤗
Tomtom parašė:
Sveiki, tai gal Jūs galite sukurti FB grupę? 🥳
Tikrai ne
man užtenka td
Visiškai sutinku, užtenka šito chat'o.
Beto, manau, labai daug jau kas, ypatingai jaunesni, nesinaudoja facebook'u.
Piewa parašė:
Tikrai neman užtenka td
Aureja22 parašė:
Labutis,
Kreipiuosi į jus nes baigiu išprotėti nuo skaitymo ir atsakymo ieškojimo.
Sveika, su pirmu neštumu kai testas rode teigiama daktare dar nemate, atejau po 2 savaičiu buvo 4 savaites 😊
Tomtom parašė:
Manau jei galite sau leisti, nueikite privačiai, kad pažiūrėtų ar viskas gerai, ar vietoje ir as plaka širdutė. Aš ėjau prieš kelias dienas, viską pažiūrėjo, nurami…
Privačiai ir einu 😉
Kristinute12 parašė:
Labutis ar man priklausys išmokos esu užt registruota nuo lapkričio galo prieš tai dirbau gaunu dabar nedarbo išmoka. Pavasarį turečiau sugryšti į darbą nes ten sez…
Laba sveikinimai. Apie kokias ismokas kalbate?🙂
Sveikos, kolegės pilvūzės ☺️😁 jungiuosi į gretas! Ketvirtas vaikiukas, planuotas svajotas, nors abejonių buvo iki paskutinės apsisprendimo akimirkos - visgi laikai atėjo labai neramūs, ir mūsų šeimą mėto ir vėto. Bet kadangi man jau 35m.,laiko laukti kol aplinkybės bus ekonomiškai ir politiškai palankesnės nelabai beturiu 😂.... Tad sausio 1d.padarytas ankstyvasis testas parodė vooos matomą antrą juostelę. Po 2 d. (turėjusių būti mėnesinių pirma diena) paprastas testas jau parodė ryškią antrą juostelę! Bet ir tų testų nereikėjo, daugiau pasižaidimui jie. Jutau augančią gimdą jau nuo Kalėdų. Žinojau. Visko skonis pasikeitęs, kartais užeina silpnumo ir pykinimo banga, tačiau šiaip-savijauta puiki! Bandysim slėpti nėštumą iki pat galo 😂 esu pilnoka, dėviu labai laisvus apkritusius rūbus, tai gal pavyks slapuką sunešioti 😂
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai