Vasario16 parašė:
O man antras nėštumas ir pirmą kartą girdžiu apie šį skiepą.. Šeimos gydytojas turi paskirti?
Man irgi net neužsiminė. Reiks ryt paklausti, kai eisiu į patikrą
Vasario16 parašė:
O man antras nėštumas ir pirmą kartą girdžiu apie šį skiepą.. Šeimos gydytojas turi paskirti?
Vasario16 parašė:
Man atrodo, kad si rekomendacija nera labai sena, tai gal ne visi gyd yra atnaujine zinias. Pasiteiraukite gyd
uzsienyje (bent Vokietijoje ir Jav) irgi rekomenduoja ji, tai lt nera kazkuo isskirtine
Ema11 parašė:
Sveikos, ar skiepijotės nuo kokliušo-difterijos-stabligės? Kiek suprantu, nėsčiosioms rekomenduojama. Jei taip, kaip po skiepo jautėtės?
Skiepijausi, kitą dieną 38 temp., nulis jėgų, raumenų ir kaulų skausmas. Dar sekančią dieną lyg niekur nieko
Vasario16 parašė:
Taip, reikia užsirašyti pas sg ir nusiunčia skiepui
GyvenantiPuikiai parašė:
Kad nekainuotų turi būti poliklinika užsisakiusi vakcinos iš TLK. Va taip man paaiškino, kodėl vienos mokėjo, o kitos ne mūsų grupėje.
Ema11 parašė:
Sveikos, ar skiepijotės nuo kokliušo-difterijos-stabligės? Kiek suprantu, nėsčiosioms rekomenduojama. Jei taip, kaip po skiepo jautėtės?
Skiepijausi, irgi buvo raumens skausmas ir vakare ėjau anksčiau miegoti.
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai